Čistač za prozore elektronički Kärcher Windows Cleaner WV6 Smoby sa zvukom i svjetlom

Opis proizvoda

Dječji čistač za prozore Kärcher Windows Cleaner WV6, francuskog proizvođača Smoby, izuzetna je igračka za svu djecu od 3. godine starosti koja vole pomagati svojim roditeljima u kućanskim poslovima. Elektronički čistač za prozore izvrsna je replika pravog čistača za prozore i djeci će priuštiti realistične doživljaje. Opremljen je elektroničkim modulom, uz pomoć kojeg svijetli i ispušta zvukove. Prekrasno žuto-crno pomagalo s oznakom marke Kärcher proizvedeno je od prvoklasne plastike sa zaobljenim rubovima. Ručka je u potpunosti prilagođena malim dječjim ručicama.

Dječji čistač za prozore aktivira se pritiskom na gumb i LED svijetlo upozori djecu da je čistač uključen. Za vrijeme rada ispušta realističan zvuk kao pravi, zato će se djeca s njim zabavljati i na razigran način pridobiti dobre navike za pospremanje i čišćenje. Istovremeno će razvijati svoje finomotoričke sposobnosti i približavati se svijetu odraslih te pridobiti osjećaj za odgovornost. Igrom s pomagalima pridobiti će samopouzdanje, naučiti čemu služe pojedini kućanski aparati i razvijati logično razmišljanje. Elektronički čistač prozora radi na 2 baterije tipa LR6, koje nisu priložene u setu. 

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi moderne dječje igračke pravog francuskog dizajna. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije17*8*19 cm
Ukupna visina19 cm
Dimenzije pakiranja10*8*17 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,15 kg
BilješkaBattery: 2 x LR6 not included
Bojažuta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.