Cerada za pokrivanje Weather Cover Ground Level trampoline 366 Exit Toys za trampoline promjera 366 cm

Opis proizvoda

Cerada za pokrivanje Weather Cover, nizozemske marke Exit Toys, osmišljena je za sve trampoline Exit Toys, promjera 366  cm. Kvalitetna cerada zaštititi će površinu trampolina od loših vremenskih uvjeta i istovremeno produžiti njihov životni vijek. Cerade za pokrivanje cijeniti će svatko tko preko zime ostavlja trampolin na vrtu i želi ga zaštititi od snijega, kiše, leda i prekomjernih UV zraka.

Montaža cerade sasvim je jednostavna, dio seta je i 10 fiksatora, s kojima ceradu pričvrstite za tlo. Otvori za drenažu na ceradi omogućavaju prekomjernoj vodi da isteče, istovremeno su opremljeni mrežicom, pomoću koje je trampolin zaštićen od prljanja.

Nizozemska marka Exit Toys već dugi niz godina djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije te imaju TÜV, CE i EN71 certifikate. Trampolini se mogu pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, na vašem vrtu trajati će dugi niz godina i pobrinuti se za zabavu za cijelu obitelj.


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
PodrijetloDesigned in Netherlands
Promjer366 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.