Centar za njegu Baby Care Center Smoby elektronički s 24 dodatka sa zvukom i svjetlom

Opis proizvoda

Centar za njegu Baby Care Center, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će svu djecu od 3. godine starosti, koja vole igre zanimanja. U originalnom centru za njegu, djeca će se pobrinuti za zdravstvenu njegu i obavljati zdravstvene preglede za svoje omiljene lutke. Na raspolaganju će imati i set od 24 dodataka, među kojima su pomagala za cjelokupan pregled. Među njima će djeca naći medicinske naočale, medicinske kartice, elektronički tablet sa zvukom i svjetlom, brošuru s medicinskim bilješkama, metar, stetoskop, toplomjer, otoskop, sirup, žličicu, injekciju i druge izvrsne dodatke. S ovom fantastičnom igračkom zabavljati će se s realističnom igrom liječnika. 

Posjet liječniku:

  • s elektroničkim tabletom sa zvukom i svjetlom odrediti će što je malom pacijentu potrebno 
  • sa stetoskopom će poslušati otkucaje srca lutke, i s otoskopom provjeriti uši 
  • s pomičnim metrom na stolu mogu izmjerili veličinu lutke 
  • praktični termometar provjeriti će temperaturu malog pacijenta 
  • lutkin vid i puls provjeriti će pomoću tabele koja se okreće 
  • na dječjoj vagi pojaviti će se lutkina težina 
  • s čekićem za reflekse provjeriti će lutkine motoričke funkcije 
  • s injekcijom će moći cijepiti lutku 
  • po potrebi će liječnik na ranu zalijepiti flaster 
  • sve medicinske preglede djeca će moći zabilježiti pomoću samoljepljivih simbola 

Stolić za pregled u nježnim pastelnim bojama djeluje iznimno realistično i bezvremenski. Proizvedena je od čvrste i izdržljive plastike, koja nema oštrih rubova i baršunasta je na dodir. Pored radne površine za vaganje lutke i pregled, raspolaže i s puno prostora za pohranu dodataka. U njenom donjem dijelu nalazi se polica, gdje djeca mogu pospremiti dodatke za njegu lutke, a na gornji dio pospremiti će medicinska pomagala i aparate. Vrhunski medicinski stolić djeci će priuštiti dugogodišnju zabavu. Djeca se s igrom liječnika približavaju svijetu odraslih i pridobivaj osjećaj odgovornosti. Uče kako koristiti medicinska pomagala, poboljšavaju logično razmišljanje i finu motoriku. Dimenzije proizvoda iznose 52*41*67 cm, baterije nisu priložene setu. Centar za njegu primjeren je za lutke veličine do 38 cm (nije dio seta).

Smoby već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče vrhunsku francusku kvalitetu te bezvremenski dizajn. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije52*41*67 cm
Ukupna visina67 cm
Dimenzije pakiranja42*20*60 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
BilješkaBatteries not included
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.