Centar za igru Multisport Fun Center Smoby s toboganom od 150 cm, košarkom, nogometom i stolićem za piknik, od 2 godine

Opis proizvoda

Centar za igru Multisport Fun Center, priznatog francuskog proizvođača Smoby, originalni je dodatak za igru, za vrt ili dvorište, primjeren za dječake i djevojčice od 2. godine starosti. Centar za igru u sebi sjedinjuje cjelokupni kompleks vrtnih igara: tobogankošarkaški košnogometni golzid za penjanjeljestve i piknik stolić. Centar za djecu sadrži i dječju kućicu, u koju djeca mogu ući kroz polovična vrata s poštanskim sandučićem, pomoću kojeg si mogu slati crteže ili pisma. Dječji zabavni centar u kombinaciji crvene, zelene, bijele i sive boje ukrasiti će svako dvorište i vrt, djeca se tako na sviježem zraku nikada neće dosađivati. 

Dužina dječjeg tobogana iznosi 150 cm. Izvrstan je element dječjeg zabavnog centra, s kojim će se djeca igrati dugo vremena. Prekrasne je crveno-zelene boje. Na vrh tobogana djeca će se popeti pomoću ljestve na suprotnoj strani. Ima izvrsne otvore za nožice, kako bi se djeca lakše penjala po njoj. Ljestve imaju više mogućnosti uporabe, ako ju okrenete, dobiti ćete zid za penjanje s čvrstim stepenicama, koji će provjeriti vještine vašeg mališana. Platforma na centru za igru također je višenamjenska. Nakon što ju okrenete, dobiti ćete valovitu površinu, na kojoj će djeca učiti održavati ravnotežu i stabilnost. Na bočnom djelu zabavnog centra s kućicom nalazi se piknik stolić s klupama, za kojim mogu jesti, crtati crteže, bojati ili sjediti s braćom i sestrama te prijateljima. 

Male sportaše čeka i košarkaški koš na visini od 176 cm, podesive visine, u koji mogu hrabro bacati lopte i natjecati se tko će zabiti više koševa. Za dječake koji obožavaju nogomet, na raspolaganju je i kvalitetan gol s mrežom, u koji mogu šutati loptu u gol i poboljšavati svoje vratarske vještine. Dječji centar za igru u sebi sjedinjuje više mogućnost za sportzabavuodmor. Istovremeno je i dječja kućica s velikim prozorima i polovičnim vratima. U slučaju lošeg vremena, mališani se mogu sakriti ispod se sakriti ispod njenog krova, koji izgleda u potpunosti realistično. Penjalica je dovoljno prostrana i za igru više djece zajedno, braće i sestara te prijatelja. Sportski centar za igru djeci pomaže pri razvoju društvenih veza, mašte i izražavanja, djeca će pomoću njega otkrivati svoje nove talente. Sport, naravno, povezuje djecu, uče se nadmetati na zdrav način i surađivati. Nakon zabave pasati će im odmor u ugodnoj sjeni, koji će im priuštiti kućica, ili će si priuštiti limunadu i grickalice za piknik stolićem. 

Zaobljeni rubovi centra za igru jamče da se djeca neće ozlijediti, a površina je nježna i baršunasta na dodir. Kompleks za igru izrađen je od prvoklasne plastike, ima dvostruke zidove i izvrsno prkosi lošim vremenskim uvjetima. Svoje žive boje očuvati će i nakon više godina uporabe, zahvaljujući anti UV filteru, koji sprječava blijeđenje boja. Dimenzije ovog stabilnog i izdržljivog centra za igru Smoby iznose 284*203*176 cm, a ukupna visina iznosi 176 cm. Visina platforme iznosi 72 cm od tla. Montaža centra za igru jednostavna je i neproblematična. Dimenzije piknik stolića iznose 55*33 cm, a klupe su visoke 26 cm i široke 16 cm. Ukupna nosivost iznosi čak 150 kg (nosivost platforme je 100 kg, a tobogana 50 kg).

Priznata francuska tvrtka Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu

Karakteristike

  • višenamjenski sportski centar za djecu 
  • kompleksno rješenje za igru više djece 
  • sadrži nogometni gol i košarkaški koš 
  • dužine dječjeg tobogana iznosi 150 cm 
  • višenamjenske ljestve/zid za penjanje 
  • dječja kućica s velikim prozorima i polovičnim vratima 
  • dovoljno prostora za igru više djece 
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • od kvalitetne plastike, koja je baršunasto nježna na dodir 
  • plastika sadrži anti UV filter, koji štiti boje od blijeđenja 
  • izvrstan dodatak za svaki vrt ili dvorište 
  • pomaže pri razvoju spretnosti pokreta djece, komunikativnosti i jačanju društvenih veza 
  • za djecu od 2. godine 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije284*203*176 cm
Ukupna visina176 cm
Dimenzije pakiranja120*50*105 cm
Ukupna dužina284 cm
Dužina klizne plohe150 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina29,3 kg / 33,5 kg
Nosivost3 kids x 50 kg = 150 kg
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.