Centar za igru Fun Center Smoby s toboganom dugim 150 cm i košem od 24 mjeseca

Opis proizvoda

Sportski centar Smoby Fun Center izvrsna je kombinacija igračaka za vrt ili dvorište, koja sadrži dječji tobogan, stolić, dječju kućicu, visoki košarkaški koš, penjalicu i nogometni gol, sve u jednom. Vaši mališani tako se na vrtu ili dvorištu nikada neće dosađivati. Izvrsna kombinacija boja, crvene, zelene, bijele i sive, značajna je za proizvode iz serije marke Smoby. To su neutralne boje, koji će izvrsno pristajati arhitekturi vašeg vrta i ugodno ga uljepšati. Dječji sportski centar unikatna je igračka, s kojom će se djeca godinama igrati. Čvrste je konstrukcije, izrađene od izdržljive plastike, koja je baršunasta na dodir. 

Dužina dječjeg tobogana iznosi 150 cm. Izvrstan je element dječjeg zabavnog centra, s kojim će se djeca igrati dugo vremena. Prekrasne narančasto-zelene boje. na vrh tobogana djeca će se popeti pomoću ljestve na suprotnoj strani. One imaju izvrsne otvore za nožice, kako bi se djeca lakše penjala po njima. Visina etaže između tobogana i ljestve iznosi 72 cm. Sa strane zabavnog centra nalazi se stolić s klupama, za kojim djeca mogu imati vlastiti piknik, za njim mogu crtati ili sjediti sa svojim prijateljima. Stolić je s ostalim dijelovima fantastičnog centra dječje igračke lijepo usklađen bojom. Dimenzije stolića iznose 55*33 cm, a klupe su visoke 26 cm i široke 16 cm. 

Druga dva dijela igračke za vrt su: košarkaški koš i nogometni gol za male sportaše. Ako djeci dosadi uobičajena igra nogometa, mogu se zabavljati s napetom košarkaškom utakmicom. Košarkaški koš možete podesiti na 2 različite visine. Dječji centar za igru u sebi sjedinjuje više mogućnosti za sport i dječju zabavu. Istovremeno je i dječja kućica s velikim prozorima i polovičnim vratima. Kućica je s krovom zaštićena od vremenskih uvjeta. Dovoljno je prostrana, u njoj će se igrati više djece istovremeno. Zahvaljujući zajedničkoj igri, djeca će naučiti komunicirati i razvijati svoje jezične i komunikacijske vještine. Istovremeno će naučiti dijeliti svoje igračke s drugima. 

Svi rubovi dječjeg centra za igru su zaobljeni, zato se djeca neće ozlijediti. Visina dječjeg sportskog tornja iznosi 176 cm. Ostale dimenzije sportskog tornja Fun Center iznose 284*203*176 cm. Visina platforme iznosi 72 cm od tla. Vrtni kompleks za igru primjeren je za djecu od 2. godine starosti nadalje, djeci će trajati još dugo godina. S njim će se moći igrati i više djece zajedno. Na taj način će i jačati prijateljstva. Dječji kompleks za igru zasigurno će ispuniti snove svakog djeteta. Mogu birati između košarkaškog koša, spuštanja po toboganu ili penjanja po penjalici. 

Površina zabavnog centra sadrži UV filter, koji štiti boje od blijeđenja, zato će ostati prekrasno žive još dugo godina. Sportski centar Smoby neće biti zanimljiv samo vašoj djeci, već i njihovim prijateljima. Ovo je prekrasan dodatak za dvorište ili vrt. Vlastiti zabavni centar ispunjenje je snova za svu djecu. Kvaliteta, jedinstveni dizajn, baršunasto nježna plastika i beskonačne mogućnosti za igru i dječju zabavu, to sve su karakteristike igračaka francuskog proizvođača Smoby. Sportski centar primjeren je za djecu od 2. godine starosti. Dječji zabavni centar ima certifikate NF i GS. Testovi kvalitete i izdržljivosti pokazali su kvalitetu, koja se nalazi visoko iznad europskih normi. Izdržljivost proizvoda konkurira intenzivnoj uporabi igračke u roku od 3 godine. Nositelj je oznake Geprüfte Sicherheit, koju su podijelili neovisni laboratoriji. 

Karakteristike 

  • višenamjenski dječji centar za igru 
  • kompleks igračaka za igru više djece 
  • sadrži nogometni gol 
  • košarkaški koš podesiv je na 2 visine 
  • dužina dječjeg tobogana iznosi 150 cm 
  • dimenzije piknik stolića iznose 55*33 cm, a klupe su visoke 26 cm 
  • stepenice za pristup etaži 
  • dječja kućica s velikim prozorima i polovičnim vratima 
  • kućica je dovoljno prostrana za igru više djece 
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • od izdržljive plastike, koja je baršunasto nježna na dodir 
  • sadrži anti UV filter, koji štiti plastiku od blijeđenja 
  • savršeno će pristajati svakom vrtu ili dvorištu 
  • pomaže razvijati spretnost pokreta djece 
  • za djecu od 2. godine 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije284*203*176 cm
Ukupna visina176 cm
Dimenzije pakiranja120*50*88 cm
Ukupna dužina284 cm
Dužina klizne plohe150 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina28 kg / 31,9 kg
Nosivost3 kids x 50 kg = 150 kg
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.