Mehanička bušilica Black&Decker Smoby s 3 nastavka

Opis proizvoda

Dječja bušilica Black&Decker, francuskog proizvođača Smoby, izvrsna je mehanička igračka za male majstore već od njihove 3. godine starosti. Realistična bušilica za dječake i izrađena je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase, ugodne i nježne na dodir. Dolazi sa setom od 3 nastavka, koje djeca mogu birati za različite poslove. S ovom omiljenom igračkom dječaci će se zabavljati satima, a istovremeno će naučiti koristiti radni alat i o tome što je sve potrebno za različite popravke. 

Mali majstori se vole igrati s radnim alatom jer se pri takvoj igri osjećaju kao odrasli. Važno je najmlađe usmjeravati prema igrama zanimanja odraslih. Tako se na razigran način približavaju pravom svijetu, isprobavaju i istražuju kako izgleda život pravog majstora. Igrom s dječjom bušilicom razvijaju se djetetova fina motorika i njegova spretnost pokreta. Korištenje alata potiče i razvoj logičnog razmišljanja i koncentracije. Otkrivaju, istražuju, popravljaju, rastavljaju i sastavljaju. Dimenzije proizvoda iznose 17*7*22 cm.

Smoby je vrhunski francuski proizvođač kvalitetnih plastičnih igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije26*6*26 cm
MehaničkiDa
Težina0,25 kg
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.