Bočica s mlijekom i zvukom Milk Bottle with Sound Mon Grand Poupon Corolle za lutke visine 36-42 cm od 3 godine

Opis proizvoda

Hranjenje lutke za vaše dijete, zahvaljujući marki Corolle, izvrstan doživljaj. Bočica s mlijekom i zvukom za lutku Mon Grand Poupon Corolle ne smije nedostajati ni jednoj Corolle lutki veličine od 36-42 cm. Kao jedina e-trgovina na tržištu vašoj djeci donosimo ove jedinstveni dodatak za igru u obliku bočice s mlijekom. Bočica s mlijekom i slatkim uzorkom daje i 3 realistična zvuka, zbog kojih će djeca imati osjećaj kao da hrane pravu bebu. Zahvaljujući ovom dodatku za Corolle lutku svaka igra s tom mirisnom lutkom biti će nezaboravna i djeci će donijeti mnogo novih doživljaja.

Savršeno dorađeni detalji bočice s mlijekom za lutke Mon Grand Poupon i prvoklasni materijali, koji su ugodni na dodir oživjeti će svaku igru s lutko, istovremeno će poboljšati i dječju mašti i komunikacijske vještine. Igra zanimanja u ranoj dobi važna je jer djeca na taj način, između ostalog, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje radnje. Zahvaljujući velikoj količini dodataka Corolle djeca svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a sve to u društvu najljepših i najboljih igračaka. Uvjerite se i sami, zahvaljujući ovoj divnoj bočici s mlijekom koja daje 3 realistična zvuka hranjenja.

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • bočica s mlijekom i zvukom
  • za lutku veličine 36-42 cm
  • od 3. godine starosti
  • detalji prilagođeni dobi djeteta
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije5*15*20 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,12 kg
BilješkaBattery: 2 x AG13/LR44 included
Bojatirkizna
Pogodno za lutku36 - 42 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.