Bočica Bidon za učenje pijenja 2in1 Training Bottle Beaba Sage Green 210 ml sa silikonskim omotom zelena od 4 mjes

Opis proizvoda

Bočica Beaba za učenje pijenja, prestižne francuske marke Beaba, idealna je za poticanje samostalnosti djeteta. Bočica za učenje pijenja sa silikonskim omotom 2u1 Training Bottle omogućuje najmlađoj djeci da samostalno piju, i to već od 4. mjeseca starosti. Bočica s volumenom 210 ml iznimno je čvrsta i 100% nepropusna, zbog čega je kao stvorena za kućnu upotrebu te također za šetnje. Ova čvrsta plastična dječja zelena bočica za piće ima dva praktična držača i usnik koji će najviše oduševiti djecu, zahvaljujući kojem će održavanje navike pijenja biti još zabavnije. 

Bočicu Bidon Beaba djeca mogu koristiti već od 4. mjeseca nadalje, a kasnije ju mogu prilagoditi svojim potrebama. Na početku će koristiti samo nastavak s dudom, kasnije pak nastavak s usnikom. Za sigurnost tijekom pijenja pobrinuti će se silikonski omot, koji djeci olakšava držanje te im bočica neće kliziti iz ruke. Roditelji će zasigurno cijeniti uklonjivu ručku. Nakon što djeca nauče piti iz bočice, možete ukloniti ručke. Prednost bočice je njen poklopac, koji neće propustiti ni kapljicu tekućine, što čini bočicu idealnim pomagalom za putovanja. Bočicu Beaba preporučamo prati ručno ili u perilici posuđa na nježnom programu. 

Omiljena francuska marka Beaba sa svojim proizvodima oduševljava obitelji s djecom još od 1989. godine. Patentirani sustav proizvoda Beaba u kućanstva donosi divne i kvalitetne proizvode koji ispunjavaju najviše kriterije kvalitete. Široki izbor proizvoda marke Beaba nagrađuju i roditelji i stručne komisije. Značajni proizvodi Beaba rezultat su zajedničkog rada spretnih dizajnera, kojima je jedini cilj zadovoljiti potrebe zahtjevnih roditelja. 

Karakteristike

  • bočica za učenje pijenja 
  • sa silikonskim omotom
  • primjereno od 4. mjeseca 
  • volumen 210 ml 
  • uklonjiva ručka 
  • 2 nastavka 
  • BPA free 
  • moderan francuski dizajn 
  • inovativan kvalitetan proizvod 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
Dob4months
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije12*7*15 cm
Težina221 g
Volumen L210 ml
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.