Bočica Bidon s dvostrukom stijenkom Stainless Steel Bottle Beaba Mineral Grey 350 ml od nehrđajućeg čelika siva od 18 mjes

Opis proizvoda

Bočica Bidon s dvostrukim stijenkama Stainless Steel Bottle iz radionice prestižne marke Beaba postati će najbolja prijateljica sve male djece koja uče samostalno piti. Bočica je primjerena za djecu od 18. mjeseca starosti te je izrađena od nehrđajućeg čelika, čvrsta i izdržljiva. Njen volumen iznosi 350 ml i 100% je nepropusna, zbog čega je kao stvorena za kućnu upotrebu te također za šetnje. Lako se otvara, zahvaljujući ugodnoj površini djeca ju mogu bez poteškoća držati u rukama. Bočica ima hermetički poklopac koji jamči da se tekućina neće proliti, djeca će cijeniti i praktičan obruč za držanje. 

Korištenjem nehrđajućeg čelika s dvostrukim stijenkama marka Beaba je postigla da piće u boci dugo zadrži temperaturu i svježinu. Premium materijal, korišten za izradu bočice, prvenstveno se koristi u kućanstvu, ne škodi zdravlju i, zahvaljujući mogućnosti beskonačnog recikliranja, također je i ekološki. Bočica Bidon Beaba sa sivim detaljima nije zahtjevna za uporabu, preporučamo ručno pranje ili strojno na nježnom programu. 

Omiljena francuska marka Beaba sa svojim proizvodima oduševljava obitelji s djecom još od 1989. godine. Patentirani sustav proizvoda Beaba u kućanstva donosi divne i kvalitetne proizvode koji ispunjavaju najviše kriterije kvalitete. Široki izbor proizvoda marke Beaba nagrađuju i roditelji i stručne komisije. Značajni proizvodi Beaba rezultat su zajedničkog rada spretnih dizajnera, kojima je jedini cilj zadovoljiti potrebe zahtjevnih roditelja. 

Karakteristike

  • bočica Bidon za pijenje 
  • nehrđajući čelik 
  • dvostruke stijenke 
  • primjereno od 18. mjeseca 
  • volumen 350 ml 
  • moderan francuski dizajn 
  • inovativan i kvalitetan proizvod 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije10*7*17 cm
Ukupna visina17 cm
Težina250 g
Volumen L350 ml
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.