Bočica Bidon s dvostrukom stijenkom Stainless Steel Straw Cup Beaba Sage Green 250 ml od nehrđajućeg čelika zelena od 8 mjes

Opis proizvoda

Bočica Bidon s dvostrukim stijenkama Stainless Steel Straw Cup iz radionice prestižne marke Beaba postati će najbolja prijateljica sve male djece koja uče samostalno piti. Bočica je primjerena za djecu od 8. mjeseca starosti te je izrađena od nehrđajućeg čelika, čvrsta i izdržljiva. Njen volumen iznosi 250 ml i 100% je nepropusna, zbog čega je kao stvorena za kućnu upotrebu te također za šetnje. Lako se otvara, zahvaljujući praktičnim držačima djeca ju mogu bez poteškoća držati u rukama. Najveća zanimljivost za djecu nedvojbeno će biti slamka, s kojom će pijenje iz bočice i održavanje navike pijenja biti će još zanimljivije. Slamka je mekana i kao stvorena za osjetljive dječje desni. 

Korištenjem nehrđajućeg čelika s dvostrukim stijenkama marka Beaba je postigla da piće u boci dugo zadrži temperaturu i svježinu. Roditelji će zasigurno cijeniti i uklonjive drške. Kada djeca nauče piti iz bočice, držače možete ukloniti. Premium materijal, korišten za izradu bočice, prvenstveno se koristi u kućanstvu, ne škodi zdravlju i, zahvaljujući mogućnosti beskonačnog recikliranja, također je i ekološki. Bočica Bidon Beaba sa zelenim detaljima nije zahtjevna za uporabu, preporučamo ručno pranje ili strojno na nježnom programu. 

Omiljena francuska marka Beaba sa svojim proizvodima oduševljava obitelji s djecom još od 1989. godine. Patentirani sustav proizvoda Beaba u kućanstva donosi divne i kvalitetne proizvode koji ispunjavaju najviše kriterije kvalitete. Široki izbor proizvoda marke Beaba nagrađuju i roditelji i stručne komisije. Značajni proizvodi Beaba rezultat su zajedničkog rada spretnih dizajnera, kojima je jedini cilj zadovoljiti potrebe zahtjevnih roditelja. 

Karakteristike

  • bočica sa slamkom 
  • nehrđajućeg čelika 
  • dvostruke stijenke 
  • primjereno od 8. mjeseca 
  • volumen 250 ml 
  • uklonjive drške 
  • moderan francuski dizajn 
  • inovativan i kvalitetan proizvod 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 8 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije12*7*15 cm
Težina212 g
Volumen L250 ml
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.