Bočica bidon za učenje bebe kako piti Beaba Learning Cup 2in1 Old Pink 300 ml sa slamkom ružičasta od 8 mjes

Opis proizvoda

Bočica Beaba za učenje bebe kako piti, prestižne francuske marke Beaba idealna je za poticanje samostalnosti bebe. Bočica za učenje bebe kako piti 2u1 omogućava najmlađoj djeci da samostalno piju, i to već od 8. mjeseca starosti. Bočica volumena 300 ml iznimno je čvrsta i 100% nepropusna, zato je kao stvorena za kućnu upotrebu te također u šetnjama. Ova čvrsta, ružičasta dječja bočica za piće ima dva priručna držača i slamku, zahvaljujući kojoj će održavanje navika pijenja biti još zabavnije.

Bočicu Bidon Beaba djeca mogu koristiti već od 8. mjeseca nadalje, kasnije ju mogu prilagoditi svojim potrebama. Držači na bočici su uklonjivi. Kada djeca nauče piti iz bočice, mogu piti i bez držača. Prednost bočice je njen poklopac, koji neće propustiti ni kap tekućine, što čini bočicu idealnom za putovanja. Bočicu Beaba preporučamo prati ručno ili u perilici posuđa na blagom programu. 

Omiljena francuska marka Beaba sa svojim proizvodima oduševljava obitelji s djecom još od 1989. godine. Patentirani sustav proizvoda Beaba u domaćinstvu donosi divne i kvalitetne proizvode koji ispunjavaju najviše kriterije kvalitete. Široki izbor proizvoda marke Beaba nagrađuju i roditelji i stručne komisije. Značajni proizvodi Beaba rezultat su zajedničkog rada spretnih dizajnera, kojima je jedini cilj zadovoljiti potrebe zahtjevnih roditelja. 

Karakteristike

  • bočica za učenje bebe kako piti
  • namijenjena od 8. mjeseca
  • volumen 300 ml
  • sa slamkom
  • uklonjiv držač
  • BPA free
  • moderni francuski dizajn
  • inovativan i kvalitetan proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 8 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije12*8*16 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,12 kg
Volumen L300 ml
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.