Robusni bob s dvije ručke Snow Speedy Lightblue BIG s nosivošću 100 kg do -20 stupnjeva od 6 god

Opis proizvoda

Robusni dječji bob Snow Speedy Lightblue, njemačkog proizvođača BIG, predstavlja savršenu igračku za zimu, s kojom će se na snijegu zabavljati dječaci i djevojčice već od 6. godine starosti. Posebno dizajniran profil omogućava jednostavno klizanje i bržu vožnju po snijegom pokrivenim brežuljcima. Stražnji dio boba sprječava proklizavanje za vrijeme vožnje, na prednjem dijelu nalaze se 2 držača, koji omogućavaju stabilnost i sigurnost pri svakom spuštanju niz brežuljak. Prekrasna plava boja boba na snijegu je dobro vidljiva, djeca na njemu mogu sjediti ili klečati. 

Bob je proizveden od kvalitetne plastike, otporan je na mraz i prkosi temperaturama do -20 °C. Robusna i čvrsta konstrukcija može se pohvaliti visokom nosivošću do 100 kg. Dimenzije boba iznose 59*44*17 cm. S bobom njemačkog proizvođača BIG djeca će se na snijegu zabavljati satima. Uz pomoć boba razvija se djetetova spretnost pokretajačaju mišiće ruku i nogu. Brzom vožnjom po brežuljcima poboljšavaju i svoju hrabrost, tijekom grupnih zimskih radosti djeca razvijaju i društvene veze sa svojim prijateljima i izvrsno se zabavljaju. Djeca za vrijeme vožnje s bobom i igrom na sviježem zraku jednako tako poboljšavaju i svoj imunitet. 

Bob BIG testirala je njemačka tvrtka za ocjenu kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloGermany
Dimenzije59*44*17 cm
Dimenzije pakiranja59*45*17,5 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,2 kg
Nosivost100 kg
Bilješka-20 °C
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.