Robusni plavi bob Snow Carver Blue Paw Patrol BIG s optimalnim carving profilom od 5 god

Opis proizvoda

Plavi bob Snow Carver Paw Patrol, njemačkog proizvođača BIG, predstavlja izvrsnu igračku za zimu, s kojom će se na snijegu zabavljati dječaci i djevojčice već od 5. godine starosti. Posebno oblikovan carving profil omogućava jednostavno klizanje i brzu vožnju po snijegom pokrivenim brežuljcima. Stražnji dio boba sprječava proklizavanje za vrijeme vožnje, 2 držača omogućavaju stabilnost i sigurnost pri svakom spuštanju niz brežuljak. Moderan tamnoplavi bob na brežuljku je dobro vidljiv, ukrašen je i naljepnicama psića iz televizijske serije Psići u ophodnji. Bob je opremljen i užetom, s kojim ga djeca mogu vući za sobom. 

Bob je proizveden od kvalitetne plastike, otporan je na mraz i prkosi temperaturama do -20 °C. Robusna i čvrsta konstrukcija može se pohvaliti visokom nosivošću do 60 kg. Dimenzije boba iznose 99*53*19 cm. S bobom njemačkog proizvođača BIG djeca će se na snijegu zabavljati satima. Uz pomoć boba razvija se djetetova spretnost pokretajačaju mišiće ruku i nogu. Brzom vožnjom po brežuljcima poboljšavaju i svoju hrabrost, tijekom grupnih zimskih radosti djeca razvijaju i društvene veze sa svojim prijateljima i izvrsno se zabavljaju. Djeca za vrijeme vožnje s bobom i igrom na sviježem zraku jednako tako poboljšavaju i svoj imunitet. 

Bob BIG testirala je njemačka tvrtka za ocjenu kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 5 godina
PodrijetloGermany
Dimenzije99*53*19 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.