Savršeno ljeto: Opremite svoj vrt najboljim igračkama Smoby

  Kategorije: Savjeti za igračke,
4 min.
20. srp'22

Naši tri mede Oli, Mila i Bruno već nekoliko godina roditeljima pomažu odabrati najbolje i najljepše igračke za njihovo dijete. Ovaj smo im put dali zadatak pronaći vrtne igračke koje će i onaj najobičniji vrt pretvoriti u savršeno privatno igralište. Još jednom se pokazalo da su naši mede pravi stručnjaci za igračke i ovaj su zadatak savršeno odradili. Uz koje će igračke vaša djeca imati nezaboravno ljeto?

Pobrinite se na vrijeme za dječji program tijekom ljetnih praznika i opremite svoj vrt igračkama iz radionice poznatog francuskog brenda Smoby. Za odabir najboljih igračaka pobrinuli su se naši tri mede. Oni su vrlo pedantni tijekom odabira onih najboljih igračaka i uvijek strpljivo rade svoj posao. Pogledajte koje vam to igračke preporučuju Oli, Mila i Bruno.

Penjalica u obliku auta Adventure Car

Iako će na vlastiti automobil vaša djeca morati pričekati još nekoliko godina, sigurno će se razveseliti ako u dvorištu ugledaju penjalicu u obliku auta. Fantastična penjalica Adventure Car iz radionice Smoby učinit će vaš vrt zabavnim mjestom za igru i pružiti vašoj djeci nezaboravne trenutke. Ova višenamjenska penjalica u obliku auta ima tobogan, a ispod haube djeca će otkriti i prostor koji mogu koristiti kao pješčanik. Tijekom igre vaša će djeca neprestano otkrivati nove načine zabave koji su gotovo neiscrpni. Od igre vozača do odmora u hladovini tobogana – penjalica Adventure Car proizvođača Smoby zaista je izvrstan izbor za svu djecu od 18 mjeseci starosti.

Penjalica igračke smoby

Tobogan Toboggan XL s dvostrukim valom

Ekstra duga površina za spuštanje, dvostruki val, tobogan, protuklizne stepenice, stabilna konstrukcija i boje otporne na vremenske uvjete – tako bismo ukratko mogli opisati tobogan Toboggan XL iz radionice popularnog francuskog brenda Smoby. Za jedinstvenu zabavu pobrinut će se površina za klizanje dužine do čak 2,3 metra i mogućnost spajanja tobogana na vodu. Na taj se način ovaj običan tobogan pretvara u tobogan s kojeg se djeca mogu spuštati direktno u bazen. Vaš privatni vodeni park je tu!

Tobogan Toboggan XL Smoby Na zalihi
210,99 €
145,99 €
Black friday
%

Pustolovna staza Adventure Course

Ako ste jedan od naših vjernih kupaca, onda ste već sigurno čuli za pustolovnu stazu Adventure Course. Ovaj najnoviji dodatak među vrtnim igračkama proizvođača Smoby predstavlja zabavan koncept penjalice zahvaljujući kojoj djeca mogu kroz igru vježbati motoričke sposobnosti i reflekse, poboljšati koordinaciju cijelog tijela, kao i percipiranje prostora. Pustolovna staza sastoji se od 4 daske i 4 uporišne točke koje djeca mogu slobodno spajati kako žele, a to im omogućuje mijenjati oblik staze i smišljati različite strategije za njeno savladavanje – hodanje unatrag, hodanje na jednoj nozi, hodanje na koljenima, raširenih ruku, zatvorenih očiju ili hodanje postrance. Tko zna, možda će vaša djeca smisliti još jedan način kako savladati ovu pustolovnu stazu Adventure Course.

Pustolovna staza igračke smoby

Centar za igru Multisport Fun Center

Želite li da vaš vrt bude lijepo uređen i da sve igračke budu na jednome mjestu? U tom je slučaju centar za igru Multisport Fun Center savršen izbor za vas. Ovaj pravi centar za igru ​​sadrži cijeli kompleks igračaka za vrt – tobogan, košarkaški obruč, zid za penjanje, nogometni gol te ljestve i stol za piknik koji je savršen kao mjesto za odmor nakon svake igre. Zahvaljujući ovom vrtnom multicentru za igru, vaša će djeca testirati svoje vještine u nekoliko sportova i otkriti koji ih sport najviše veseli. Ovaj dječji centar za igru povezan je s kućicom koja ima polovična vrata s poštanskim sandučićem i nadstrešnicom koja će djeci pružiti hlad tijekom sunčanih dana.

Tobogan GM Slide Blue

U svom vrtu imate malo slobodnog prostora? To nije problem! Za vas imamo tobogan GM Slide Blue u praktičnim dimenzijama. Ovaj tobogan s površinom za spuštanje dužine 1,5 metara djeci neće uskratiti apsolutno nikakav doživljaj jer se ovaj tobogan može spojiti na vodu i pretvoriti u pravi vodeni tobogan. Djeca se tako mogu veseliti osvježenju kad god vani bude vruće, a također će se u svom vlastitom vrtu osjećati kao da su u pravom vodenom parku. Tobogan ima protuklizne stepenice, stabilnu konstrukciju i UV filter koji štiti površinu tobogana od oštećenja sunčevim zrakama.

Jeste li spremni za ljeto? Iako će biti vruće i dugo, igračke Smoby pobrinut će se za to da bude i zabavno. Ove i mnoge druge igračke Smoby pronaći ćete ovdje.