Školske ploče i klupe: Neophodan dodatak za sobu svakog školarca

  Kategorije: Savjeti za igračke,
5 min.
15. ruj'21

Praznici su gotovi, a škole su ponovo otvorile svoja vrata. Uz početak školske godine veže se i kupnja uobičajene školske opreme koja obavezno uključuje školsku torbu, pernicu, bilježnice i olovke, a ne smijemo zaboraviti ni na opremu same dječje sobe. Vaš će školarac u svojoj sobi provoditi puno vremena pa će mu trebati ugodna i kreativna atmosfera prikladna za učenje.

Školska godina je počela i školske klupe ponovno su pune. Neka djeca jedva su dočekala da se ponovno sretnu sa svojim prijateljima iz razreda te da steknu nove prijatelje i sjednu na svoju školsku klupu, a druga bi djeca htjela produžiti ljetne praznike za još mjesec dana. No, jedno je sigurno s početkom nove školske godine – s novom školskom klupom i pločom svako će se dijete veseliti školi, bilo da se radi o znatiželjnom prvašiću ili pak već iskusnom drugašiću.

Pripreme za školu počinju već kod kuće

Svako je dijete drugačije, a samim time i svaki početak ili povratak u školu. Neki su školarci uzbuđeni zbog škole već prvog školskog dana, a drugima je potrebno više vremena da se naviknu na novu sredinu i prilagode promjenama. Zato je vrlo važno djeci stvoriti savršenu atmosferu za učenje i pripremu za školu već kod kuće. Kad djeca uđu u učionicu, možda će po prvi put vidjeti pojedine nastavnike, a i samo okruženje u kojem će svaki dan provoditi po nekoliko sati bit će jedna velika novost. Upoznajte dijete s onime što ga čeka u učionici već kod kuće i stvorite savršeno okruženje za učenje za svog školarca i to u dječjoj sobi.

Osim kreveta s kvalitetnim madracem i dovoljno prostora za odlaganje, u sobi bi vaše dijete trebalo imati stol i stolac. Radni kutak mora zadovoljavati ergonomske parametre koji će osigurati da dijete bude u ispravnom položaju dok sjedi i piše. Odličan izbor su školske klupe i ploče Smoby zahvaljujući kojima će se djeca naviknuti na školsku atmosferu već kod kuće. Tijekom igre ili rada za školskom klupom Smoby, djeca stječu samopouzdanje u radu s priborom za pisanje, upoznaju se sa sjedenjem za stolom, uče se strpljenju i koncentriraju se na ishod pojedine aktivnosti, bilo da se radi o igri ili učenju.

Skolske klupe ploce naslovna

U našoj ćete ponudi pronaći nekoliko klupa i ploča Smoby koje će zadovoljiti zahtjeve roditelja i potrebe djece. Školske klupe i ploče pružaju djeci više zabave prilikom učenja i omogućuju malim školarcima doživjeti "stvarne" situacije kao na nastavi. Baš kao i igra s dječjom kuhinjom ili trgovinom, igranje za školskom klupom djeci nudi prostor za oponašanje odraslih, u ovom slučaju učitelja i učenika.

Djeca će naučiti pravilno sjediti za stolom i naučiti kako funkcionira škola i kako se odvija nastava. Za školskom klupom Smoby dijete može neometano pisati domaće zadaće, koncentrirati se na određenu aktivnost, a istovremeno se mogu igrati i u potpunosti izraziti svoju maštu i kreativnost. Vlastita dječja klupa i ploča omiljena su oprema za dječju sobu iz još jednog razloga – djeca će unaprijed naučiti kakav je to osjećaj stajati ispred ploče pa usmeno odgovaranje ili pisanje na pravoj školskoj ploči više neće biti tako strašno.

Školske klupe i ploče Smoby

Klupe i ploče renomiranog francuskog proizvođača Smoby savršene su za svestrani razvoj djece ne samo školske, nego i predškolske dobi. Osim što poboljšavaju finu motoriku i razvijaju kreativnost i maštu, djecu će razveseliti i brojni pribor za pisanje i druga oprema koja će igru učiniti još boljom. Svevremenske klupe i ploče Smoby imaju stabilnu konstrukciju, lijepe kombinacije boja i ergonomski su oblikovane, a također možete birati između plastičnog dizajna ili kombinacije masivnog drva i plastike.

Klupa za crtanje i pisanje Modulo Space Desk Smoby

Skolska klupa smoby blog

Obostrana klupa za pisanje i crtanje Modulo izrađena od masivne bukve u kombinaciji s jakom i izdržljivom plastikom pružit će vašoj djeci mnogo radosnih trenutaka. Dječaci i djevojčice od 3 godine zavoljet će bogati set od 80 dodataka uključujući perivi crni marker, magnetna slova, brojeve i matematičke znakove, krpicu za brisanje ploče i 6 kreda u boji. Obostrana ploča omogućuje djeci crtanje s obje strane ploče, s jedne strane na magnetnoj bijeloj ploči, a s druge strane na klasičnoj crnoj ploči s kredom.

Drvena obostrana ploča Wooden Easel Smoby

Skolska ploca smoby blog

Osim klupe, samostojeća obostrana ploča također je izvrstan dodatak za dječju sobu. Djeca će sigurno zavoljeti mnoštvo dodataka koje dolazi uz ploču, baš kao i s klupom – magnetnim slovima, brojkama, znakovima, markerima i kredama. Djeca će zasigurno obožavati prostor za odlaganje pribora za pisanje na prednjoj strani ploče, kao i kutiju za odlaganje sa strane. Zahvaljujući prostorima za odlaganje, sav pribor za pisanje, brojanje ili crtanje uvijek će biti pri ruci, a soba će ostati uredna. Još jedna velika korist ove ploče je ta da je možete povisiti za 10 cm pa će ploča rasti zajedno s vašom djecom i praviti im društvo mnogo duže od samo jedne sezone.

Razveselite svoju djecu lijepim dodatkom za njihovu sobu koji osim dekorativne funkcije ispunjava i zabavnu i obrazovnu funkciju. Zahvaljujući školskim klupama i pločama Smoby, djeca se mogu brže prilagoditi školskom okruženju i veseliti se dugim satima kreativne igre.

Sjednite za školsku klupu