8 savjeta za odabir poklona za bebe

  Kategorije:
6 min.
22. pro'21

Beba je sama po sebi najljepši poklon, ona je jedan mali svežanj sreće, radosti i ljubavi. Roditeljima će beba promijeniti cijeli život iz temelja i iako će vam sigurno reći kako su oni već dobili najljepši poklon, ipak postoji nekoliko stvari koje će se svidjeti ne samo roditeljima nego i bebi. Niste sigurni što pokloniti najmlađoj djeci? U tom slučaju, naši će vam savjeti za odabir poklona za bebe biti od velike koristi.

Ne znate kako razveseliti najmlađu djecu koju zapravo najviše zanima prisutnost i pažnja njihovih roditelja? Odabir poklona za bebu nije nimalo lak posao, ali nije ni nemoguć. Prilikom odabira imajte na umu ne samo potrebe djeteta nego i roditelja pa potražite igračke koje će im olakšati brigu o djetetu. Hoće li to biti lutka uz koju se beba može priljubiti u bilo kojem trenutku? Ili vrtuljak iznad krevetića koji će bebi pomoći zaspati uz suptilne zvučne i svjetlosne efekte? Zahvaljujući našim savjetima za odabir poklona za bebe, lako ćete pronaći savršenu igračku koja će oduševiti ne samo dijete kojem ćete je pokloniti, već cijelu obitelj.

Lutka koja svijetli u mraku Corolle

Mekana lutka koja svijetli u mraku donijet će slatke i mirne snove svakoj bebi. Ova predivna lutka na prvi pogled podsjeća na plišanu igračku zahvaljujući nježnom, mekanom materijalu i šarenom dizajnu. Velika prednost ove lutke je njen blagi miris vanilije koji na bebu djeluje umirujuće, a ne smijemo zaboraviti spomenuti i materijal koji je kao stvoren za maženje tijekom spavanja. Lijepa lutka Babipouce s plavim očima i napućenim usnama postat će nerazdvojni prijatelj svake bebe već od prvog trenutka, a i u odrasloj dobi djeca će se sigurno sjećati svoje prve lutke Corolle koja im je pružala osjećaj sigurnosti.

Lutka corolle babipouce

Vrtuljak nad krevetićem Star Cotoons Smoby

Iznad svakog dječjeg krevetića mora se okretati zanimljiv vrtuljak koji će bebi pomoći brže zaspati, ali i privući njenu pažnju i zabaviti je nakon buđenja. Vrtuljak nad dječjim krevetićem Star Cotoons 2u1 proizvođača Smoby emitira zvučne i svjetlosne efekte, reproducira četiri različite melodije i projicira prekrasno cvijeće i zvijezde na zidove i strop. Prigušeno svjetlo mijenja boju i tako stimulira bebina osjetila, a bebinu pažnju privlače i šarene sove koje se vrte nad krevetićem. Vrtuljak će svojim funkcijama otjerati strah od mraka koje bebe često osjećaju te će se pobrinuti za slatki san i mirno buđenje. Prednost vrtuljka je cvijet koji se može skinuti, a koji možete postaviti na noćni ormarić kada će vaša beba biti nešto starija.

Vrtuljak lampa

Hodalica s didaktičkim kovčegom Trott Cotoons Smoby

Prvi dječji koraci važan su događaj za cijelu obitelj, no djeci je ipak potrebno neko vrijeme da počnu hodati stabilnije i sigurnije. Za sigurne korake i minimalan broj padova pobrinut će se hodalica Trott Cotoons 2u1 proizvođača Smoby. Ova igračka nije samo obična hodalica jer sadrži i didaktički kovčeg s 8 funkcija koji se može skinuti za zasebnu igru. Didaktička ploča sadrži niz igara koje pomažu u višestrukom razvoju djece. Ova je hodalica uistinu multifunkcionalno pomagalo, a ujedno i igračka koja će razveseliti svu djecu već od njihovog prvog rođendana.

Hodalica cotoons smoby

Sjedalica za kupanje Žaba Baby Bath Time Cotoons Smoby

Održavanje dječje higijene iznimno je važno iako ono ponekad izaziva prave muke. Sjedalica za kupanje Žaba iz linije Cotoons proizvođača Smoby pobrinut će se za opuštajuće kupanje bez vrištanja, plača i poplave u kupaonici. Praktična sjedalica za kupanje s interaktivnim stolićem zaokupit će pažnju vašeg djeteta tijekom kupanja. Dok ga roditelji kupaju, dijete će se igrati sa zanimljivim igračkama i s vremenom se naviknuti na vodu i rutinu večernje higijene uz svoje igračke. Sjedalica u šarenim bojama vrlo je stabilna zahvaljujući usisnim čašicama, ali i vrlo udobna zbog svog ergonomskog oblika.

Sjedalica vana

Snimač zvuka Kidcorder Smoby

Tražite li originalnu igračku koja će uveseljavati djecu dugi niz godina? Snimač zvuka Kidcorder proizvođača Smoby jedinstvena je igračka za djecu od 1 do 10 godina starosti. S ovim snimačem zvuka možete snimiti glas, uspavanku ili neku drugu snimku za djecu koja zatim te iste snimke mogu slušati bilo kada i bilo gdje. Snimač može pohraniti do 9 audio zapisa s maksimalnim trajanjem od 5 minuta, a djeca ih mogu poslušati u bilo kojem trenutku pomoću 9 tipki u boji. Snimač zvuka Kidcorder proizvođača Smoby ima nekoliko funkcija, što znači da ga možete koristiti za uspavljivanje, pričanje priča, ali i za učenje i razvoj dječjeg pamćenja.

Snimač zvuka

Lutka Bébé Calin Maria Corolle's Flowers Corolle

Predivna lutka Bébé Calin Maria iz radionice francuskog brenda Corolle najljepša je lutka na cijelome svijetu koja će u trenu osvojiti srce svakog djeteta. Lutka veličine 30 cm odjevena je u mekanu ružičastu pidžamu, a tijelo joj je ugodno na dodir i savršeno za grljenje zahvaljujući mekanim zrnima. Lutka Maria ima jedinstvene, asimetrične crte lica i trepćuće oči koje se zatvaraju kad god dijete stavi lutku u krevetić. Lutka ima izraz lica pun ljubavi, a zahvaljujući svom prvoklasnom dizajnu, lutka izgleda vrlo realistično, što će dodatno ojačati vezu između lutke i djeteta.Lutka corolle djeca

Didaktički stolić Activity Table Cotoons Smoby

Didaktičke igračke odlična su kombinacija zabave i učenja, a stolić Activity Table Cotoons proizvođača Smoby jedna je od takvih igračaka. Šareni didaktički stolić prepun je aktivnosti koje će zainteresirati djecu i dugo držati njihovu pažnju. Stolić na četiri stabilne noge kroz igru će pomoći u razvoju kognitivnih i motoričkih sposobnosti djece od 12 mjeseci. Stolić sadrži popularne kockice, prstenove, tobogan s lopticom, katapultić za pucanje loptica i zrcalo koje se može okretati. Tu su i zvučni i svjetlosni efekti koji će dodatno obogatiti cijelo iskustvo igre.

Didakticki stolić

Sjedalo sa stolićem za igru Cotoons Smoby

Udobnost i zabava – što je djeci još potrebno da budu sretna? Sjedalo sa stolićem za igru Cotoons proizvođača Smoby savršena je igračka koja kombinira oboje. Udobno sjedalo na napuhavanje pruža dovoljnu potporu maloj djeci tijekom sjedenja i igre. Djeca mogu nasloniti glavu na visoki naslon za glavu, a ruke na naslone za ruke. Presvlaka od tkanine na sjedalu sprječava klizanje, a stolić za igranje s elektroničkim funkcijama donosi mnoštvo zabave. Djeca mogu pritiskati i okretati razne igračke na stoliću, a sve su igračke popraćene veselim zvučnim i svjetlosnim efektima.

Sjedalo sa stolićem

Prilikom odabira poklona prikladnog za bebu, imajte na umu nekoliko stvari – pazite da poklon bude primjeren dobi djeteta te da je istovremeno praktičan i originalan. Upravo to su naši savjeti za igračke koje će razveseliti djecu na prvi pogled i sa kojima će biti nerazdvojna.