Potraga za uskršnjom nagradom: Pronađite skrivene predmete i osvojite nagradu

  Kategorije: Akcije i popusti,
2 min.
09. ožu'22

Uskrs je pred vratima, a njegov ćemo dolazak proslaviti virtualno. Za vas smo pripremili uskršnju igru ​​u kojoj će vaš zadatak biti pronaći nagradu. Slobodno uključite i svoju djecu jer igra neće biti jednostavna!

„Dan Uskrsa mora biti radostan, a to nam ništa neće moći pokvariti!“, tako su odlučila naša tri medvjedića koji su u posjetu pozvali sve životinjske prijatelje. Isplanirali su manju gozbu u krugu najbližih, ali eto zavrzlame, za uskršnju zabavu saznali su svi, baš svi stanovnici šume koji su također htjeli sudjelovati.

Međutim, kao što je to uvijek slučaj s medvjedićima Oli, Milom i Brunom, stvari su im malo izmaknule kontroli i tijekom posjeta je zavladao totalni kaos. Zečići, vjeverice, ptice, ježevi i miševi iz trgovine su uzeli boje i kistove i počeli se pripremati za Uskrs.

Medvjedići su se samo držali za glavu i pitali se kako će u tom neredu pronaći ono što im je potrebno. A onda su dobili sjajnu ideju! Obojali su cijeli prizor i zamolili vas djecu da im pomognete pronaći njihovo izgubljeno blago. Naravno, za to ćete osvojiti nagradu. Mislite li da ste dovoljno hrabri?

Velkonocna odmena blog hr

Kako se uključiti u potragu?

Pitate li se kako pomoći medvjedićima u potrazi? Bit će dovoljno ako pažljivo pogledate jednu sliku i počnete tražiti, a sve to možete učiniti iz udobnosti svog doma. Medvjedići su za vas napisali kratke upute:

  • Posjetite ovu stranicu gdje ćete pronaći prekrasnu sliku s puno životinja, uskršnjih jaja, boja i cvijeća.
  • Pažljivo pogledajte predmet koji ćete trebati pronaći. Svakog će tjedna trebati pronaći nešto drugo, na primjer tijekom prvog tjedna tražimo plavozelenu pisanicu.
  • Zadatak za vas i vašu djecu je pronaći zadani predmet na šarenoj slici koja se nalazi u nastavku na spomenutoj stranici.
  • Ako pronađete predmet, kliknite na njega. Međutim, budite pažljivi jer predmet može biti vješto skriven, primjerice iza životinje.
  • Je li vaša potraga završila uspješno? Tada će se na vašem ekranu pojaviti prozor s čestitkom i kodom za popust kojeg možete iskoristiti prilikom kupnje u našoj e-trgovini.

U slijedećim tjednima sve do Uskrsa čekaju vas nove nagrade koje ćete moći iskoristiti u našoj e-trogini. Potraga za uskrsnim nagradama trajati će 6 tjedana, zajedno sa svojom djecom možete do 18.4.2022. u igri potražiti 4 različite nagrade. Sve nagrade možete iskoristiti u online trgovini igračaka gdje vas, osim mnoštva igračaka, očekuje i posebna uskrsna ponuda. Medvjedići su smislili dobar plan, zar ne? 

Krenite u potragu