Dvostruko veselje prije Božića: Poklon uz svaku narudžba!

  Kategorije: Akcije i popusti,
4 min.
21. lis'21

Nikad nije prerano početi razmišljati o kupnji božićnih poklona. Možda se i vi svake godine uvjeravate da ćete ovaj put zaista početi birati i kupovati poklone unaprijed, no na kraju se ipak nađete u gužvi u trgovačkom centru netom prije Božića. Ove godine ništa ne prepuštajte slučaju i počnite kupovati poklone za Božić već sada. Naši Mede velikodušno će vas nagraditi. Poklanjamo hrpu poklona! 

Pronalaženje savršenog božićnog poklona za djecu može biti zaista izazovno i stresno. Srećom, naš tim od tri iskusne Mede točno zna što će razveseliti djecu različite dobi – puuuuno poklona koje ćemo podijeliti pri svakoj narudžbi. Udobno se smjestite i dopustite našim malim pomoćnicima odabrati savršene božićne poklone za vašu djecu. Razgledajte našu bogatu božićnu ponudu i nađite one igračke koje su označene ovim simbolom:

Darcek objednavka hr(2)i dobiti ćete poklon za svoju djecu. Prilikom svake narudžbe priložiti ćemo jedan poklon po vašem izboru. To će vaše najmlađe razveseliti čak dvostruko - s igračkom i poklonom. Htjeli bismo vas upozoriti da pojedine poklone, promocijske kodove i akcije koje su u našoj e-trgovini trenutno aktualne nije moguće kombinirati. To pak ne znači da svoju djecu ne možete razveseliti više nego jednom, i istovremeno malo i uštedjeti.

Dvostruko veselje prilikom kupnje

Veselje u nevinim dječjim očima kada ugleda novu igračku neprocjenjivo je. Ova godine djecu možete razveseliti čak dvostruko te im tako prirediti uistinu poseban Božić. Za svaku kategoriju u našoj e-trgovini zajedno s Medama pažljivo smo odabrali primjerene poklone, koji će igru dodatno naglasiti i to funkcionalno te također dizajnom.

U našoj e-trgovini potražite igračke s posebnom oznakom +POKLON i tijekom narudžbe u 1. koraku ne zaboravite označiti svoj poklon. Upozoravamo da je akcija vezana samo za određene proizvode i ne za cijelu kategoriju, za jednu narudžbu možete izabrati samo jedan poklon. Te, kako ne bi kupovali mačka u vreći, ovdje možete pogledati sve poklone koji vas čekaju tijekom božićne kupovine.

Kozmetička torbica na poklon prilikom kupnje kozmetičkih stolića

Sve djevojčice sve ranije primamljuje dekorativna kozmetika. Zapažati svoje mamice tijekom šminkanja, češljanja ili manikure za njih je nevjerojatno te na taj način uče i nove riječi. Kozmetički stolići u našoj ponudi pravi su centri za uljepšavanje s brojnim dodacima, koje u trenutku naše jedinstvene akcije upotpunjujemo s poklonom. To je prekrasna kozmetička torbica iz radionice francuske marke Smoby, u vrijednosti od 150,00 Kn. Veselju za vrijeme igre uljepšavanja neće biti kraja i tko zna, možda će jednog dana vaša djevojčica postati prestižna frizerka ili vizažistica slavnih.

Tasticka darcek vianoce hr

Kaciga na poklon prilikom kupnje radionica

Djeca oponašaju svoje roditelje u skoro svemu i rad u radionici nije iznimka. Radionice, radni stolovi, torba, kovčezi te također alati pomažu djecu približiti se svijetu odraslih i uz igru s radnim alatom ispunjavaju finomotoričke sposobnosti, razvijaju logično razmišljanje, koncentraciju, kreativnost i maštu. Odvijanje, rezanje, piljenje i montiranje od sada će biti još zabavnije, jer ćete uz kupnju radionice na poklon dobiti prekrasnu radnu kacigu Mecanics marke Écoiffier. Kaciga će savršeno upotpuniti sve radne stolove i istovremeno se pobrinuti za maksimalnu sigurnost za vrijeme igre. 

Prilba darcek vianoce hr

Tačke s alatom na poklon prilikom kupnje kućica

Imati svoju vlastitu kućice san je skoro svakog čovjeka, bez obzira na dob. Kod nas ćete naći puno prekrasnih kućica za igru najviše kvalitete. Vašoj djeci biti će teško izabrati samo jednu, ali vas u zadnjem koraku narudžbe kućice čeka poklon u obliku tačaka s vrtnim alatom u vrijednosti od 155,00 Kn. Od proljeća pa do kraja jeseni djecu će za vrijeme rada u vrtu pratiti prekrasne plave tačke te također 6 dodataka koji su nužni za rad oko kuće.

Naradie darcek vianoce hr

Bočica Bidon na poklon prilikom kupnje potrepština za dojenčad

Poklone za Božić ne zaslužuju samo djeca, već i brižni roditelji. I to posebno oni koju su na svijet donijeli teško očekivano dojenče te mu posvećuju svu svoju ljubav i pažnju. Razveselite roditelje male djece prekrasnim poklonom iz kategorije opreme za dojenčad i birajte plavu ili ružičastu bočicu Bidon marke Beaba u vrijednosti od 150,00 Kn. Svi znamo da oprema za dojenčad nije jeftina, zato će poklon prvenstveno za roditelje zasigurno biti ugodno iznenađenje.

Flasa darcek vianoce hr

Ovo je samo kratak pregled bogate ponude igračaka i poklona koji vas čekaju u našoj e-trgovini. Provjerite sve pažljivo odabrane igračke s posebnom oznakom, uz kupnju kojih razveselite svoje mališane čak dvostruko, a veselje će donijeti i vama. Tko ne bi želio prilikom kupnje jednog božićnog poklona dobiti drugi sasvim besplatno?

Sve 21 kategorije kriju prekrasne igračke koje će do vas doputovati s poklonom. Ne oklijevajte i već sada započnite s kupovinom božićnih igračaka . Uz kupnju prijevremenog poklona zajamčiti ćete si širok izbor i vrijeme za dostavu, kupovati ćete bez stresa, a zahvaljujući našoj predbožićnoj akciji Božić će biti još veseliji. Zavirite u Medin popis poklona i prepustite se kupovini još danas.

Otkrijte sve naše poklone