Predbožićna kupnja poklona: Kupite igračku i osvojite dodatni poklon

  Kategorije: Akcije i popusti,
3 min.
21. lis'21

Nikad nije prerano početi razmišljati o kupnji božićnih poklona. Možda se i vi svake godine uvjeravate da ćete ovaj put zaista početi birati i kupovati poklone unaprijed, no na kraju se ipak nađete u gužvi u trgovačkom centru netom prije Božića. Ove godine ništa ne prepuštajte slučaju i počnite kupovati poklone za Božić već sada. Naši Mede velikodušno će vas nagraditi. Poklanjamo hrpu poklona! 

Pronalaženje savršenog božićnog poklona za djecu može biti zaista izazovno i stresno. Srećom, naš tim od tri iskusne Mede točno zna što će razveseliti djecu različite dobi – puuuuno poklona koje ćemo podijeliti pri svakoj narudžbi. Udobno se smjestite i dopustite našim malim pomoćnicima odabrati savršene božićne poklone za vašu djecu. Razgledajte našu bogatu božićnu ponudu i nađite one igračke koje su označene ovim simbolom

Darceky vianoce ikonka hri dobiti ćete poklon koji će igrački lijepo pristajati. Tako ćete čak dvostruko razveseliti vaše najmlađe - igračkom i poklonom.

Medeigracke hr 819x325 vianoce 2021

Uz naše poklone, Božić će ove godine biti puno veseliji. Od sada pa sve do Božića u našoj vas trgovini čekaju brojni fantastični pokloni koji će lijepo pristajati igračkama za razne dobne skupine. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i dvostruko razveselite svoju djecu. Sve poklone koje ćemo podijeliti možete pronaći na jednom mjestu klikom na ovaj link

Uz svaku igračku označenu simbolom + POKLON na dar ćemo zapakirati još jednu igračku koje će savršeno pristajati jedna uz drugu i učiniti igru još zabavnijom. U narudžbi samo potvrdite poklon, a mi ćemo vam ga osigurati za dvostruko veselje vaše djece. Vaša će djeca uz odabrane kuhinje dobiti aparat za vafle s kojim će pripremiti ukusan i sladak doručak za cijelu obitelj. Lutka će primjerice stići s bočicom mlijeka s kojom će vaša djeca nahraniti svoju voljenu lutku. Školske klupe i ploče nisu potpune bez magnetnih slova i brojki, a Mede će dodati poklone i uz dječje kućice, trgovine i radionice. 

Božić će biti čarobniji

Mnoštvo kategorija u našoj e-trgovini znači mnoštvo poklona za svu djecu koja će, zahvaljujući ugodnom iznenađenju, uistinu uživati ​​u ovogodišnjem Božiću. Sve što trebate učiniti je kupiti posebno označenu igračku u našoj e-trgovini prije Božića, a naši tri Mede pobrinut će se da uz nju spakiramo još jedan vrijedan poklon. 

U našoj e-trgovini potražite igračke s posebnom oznakom + POKLON i prilikom narudžbe na 1. koraku ne zaboravite izabrati svoj poklon. Napominjemo da se ova akcija odnosi samo na odabrane proizvode, a ne na cijelu kategoriju. Kako ne biste pomislili da je riječ o nekoj prijevari, ovdje možete vidjeti sve poklone koji vas čekaju tijekom božićne kupovine.  

Darceky vianoce produkt hr

U mnogim kategorijama vašu djecu čekaju pažljivo odabrane igračke s posebnom oznakom koje će dvostruko oduševiti vašu djecu, ali i vas. Tko ne bi želio kupnjom jednog božićnog poklona dobiti drugi i to u potpunosti besplatno?

U svim ovim kategorijama možete sve do Božića pronaći prekrasne igračke koje će stići u vaš dom uz dodatni poklon. Ne oklijevajte i počnite odmah kupovati božićne poklone. Kupnjom poklona unaprijed imat ćete puno širi izbor, dovoljno vremena za dostavu, a riješit ćete se i nepotrebnog predbožićnog stresa. Zahvaljujući našoj predbožićnoj akciji, Božić će ove godine u vašoj kući biti puno veseliji. Pogledajte Medin popis darova i počnite kupovati već danas.