Mede predstavljaju: poklon bonovi

2 min.
23. pro'19

Poklon bonovi se doduše ne ubrajaju među originalne poklone, ali primatelja će sigurno razveseliti. Naime, ne znamo uvijek što bi točno konkretnu osobu najviše od svega razveselilo. Ovu situaciju dobro poznaju i naši Mede koje nekada prilikom odabira poklona zna jako boljeti glava. I tu su najbolji lijek upravo naši poklon bonovi!

Poklon bonovi od Meda idealan su poklon ne samo za nadolazeći Božić, već i za rođendane, imendane, a sigurno će razveseliti i buduće i novopečene roditelje. Zahvaljujući poklon bonu primatelj može odabrati igračku renomiranog europskog proizvođača prema vlastitim zamislima. Vi ćete ujedno izbjeći da kupite poklon koji slavljenik već ima kod kuće. Poklon bonovi jednostavno donose zadovoljstvo na obje strane. Kod nas ćete pronaći bonove u vrijednosti od 100, 200, 500 i 1000 Kn.

Darcekovy poukaz text blog hr

Kako kupiti i iskoristiti bon?

  • Na ovoj stranici pronaći ćete 4 bona u različitim vrijednostima. Odaberite jedan od njih i unesite ga u košaricu.
  • Bon se može platiti samo online ili transakcijski, dakle GoPay, GoPay bankovnom transakcijom ili običnom transakcijom. Nije moguće plaćanje prilikom preuzimanja, čak niu slučaju da se u košarici nalaze drugi proizvodi.
  • Prilikom registracije plaćanja vaučer će se automatski generirati i elektronički poslati na adresu e-pošte. Možete ga ispisati ili pokloniti slanjem na adresu e-pošte.
  • Poklon bonovi mogu se iskoristiti samo za proizvode, a ne za dostavu i plaćanje.
  • Bonove nije moguće kombinirati s ostalim kodovima za popust.
  • Valjanost svakog bona je 6 mjeseci od kupnje. Nakon isteka roka valjanosti bonovi su nevažeći.
  • Svaki poklon bon ima unikatni kod koji se može iskoristiti samo jednom. Nakon njegova iskorištavanja bon prestaje vrijediti.
  • Poklon bon nije moguće zamijeniti za gotovinu i njegova se vrijednost ne može podijeliti na više kupnji. Narudžbu plaćenu poklon bonom nije moguće stornirati.

Ne znate koji poklon odabrati, za djecu ili njihove roditelje? Odlučite se za poklon bonove u vrijednosti 100, 200, 500 ili 1000 Kn koje primatelj može iskoristiti čak do 6 kalendarskih mjeseci od kupnje.

Poklonite bon