Mede dijele: Namirnice Écoiffier uz svaku kuhinju besplatno!

  Kategorije: Akcije i popusti,
5 min.
04. lis'19

Svaka će kuhinja postati pravo mjesto za kuhanje tek onda kada je u potpunosti opremljena i miris iz nje širi se po cijeloj kući. To jako dobro znaju naši troje nestašnih Meda koji u kuhinji provode gotovo jednako toliko vremena koliko u skladištu s igračkama.  Stoga su odlučili da je krajnje vrijeme djecu ponovno obradovati lijepim poklonom. Želite li znati što su ovaj put smislili? Čitajte dalje!

Jeste li znali da obitelj najviše zajedničkog vremena provodi upravo u kuhinji? To je mjesto gdje se kuhaju i peku ukusna jela, ali i gdje se ujedno jačaju obiteljske veze i gdje nastaje mnoštvo lijepih uspomena. Jednu takvu uspomenu na kuhinju iz djetinjstva mogu ponijeti i vaša djeca. Dovoljno je da ih obradujete lijepom dječjom kuhinjom iz naše ponude i od nas ćete dobiti dodatan poklon – namirnice Écoiffier, bez kojih nema kuhanja ni pečenja.

Kuchynky darcek text hr

Oli, Mila i Bruno znaju da svaka prava kuhinja mora imati bogatu opremu, mnoštvo posuđa, aparata i što je najvažnije od svega – mora biti puna jela! Kada su nedavno naši troje Meda šetali po skladištu i kontrolirali igračke, naletjeli su na golemu hrpu primamljivih namirnica renomiranog proizvođača Écoiffier.

Svim troje na pamet je odmah pala ista ideja – ove namirnice ipak pripadaju u kuhinje, a ne u skladište gdje se s njima ne može igrati nijedno dijete! I kako to obično biva, uletjeli su nam u ured i sve namirnice s treskom istresli na pod. Nećemo vam lagati, bila je to poprilična katastrofa! Mede su odmah znali da su izveli još jednu nepodopštinu, stoga su se odmah dali u čišćenje.

Namirnice su uredno razvrstali u četiri skupine prema tome kako su si međusobno odgovarale i pitali nas mogu li ih dijeliti uz svaku kuhinju kao poklon. A mi im pak nismo mogli reći ne. Zahvaljujući Oliju, Mili a Bruni vaša se djeca sada mogu radovati dvjema lijepim igračkama odjednom – obradujte ih kuhinjom prema vlastitom izboru iz našeg eshopa, a mi ćemo vam uz narudžbu dodati jedne od četiriju namirnica Écoiffier kao poklon! Ne oklijevajte i iskoristite ovu bogatu medvjeđu ponudu, jer će se hrpa namirnica polako, ali sigurno smanjivati.

Kuhinja smoby blog poklon

Zašto je igra u kuhinji važna?

Djeca obožavaju osjećaj da nešto mogu stvoriti vlastitim rukama. Sigurno vam se tijekom odgoja ponekad dogodilo da ste svojim mališanima s nečime htjeli pomoći, a odgovor su bile samo dvije riječi. „Ja sam/Ja sama.” Igrom u dječjoj kuhinji djeca će steći osjećaj važnosti, ali i zajedništva, a posebno odgovornosti. Djeca tijekom igre u kuhinji uključuju vlastitu maštu, uče se igrati zajedno s ostalom djecom i ne manje važno, vježbaju i usavršavaju nježnu motoriku. Istražuju različite površine, pritišću sitne gumbe, primaju raznovrsne dodatke i otkrivaju koji pribor, posuđe ili aparat čemu služi.

Potpuno opremljena kuhinja djeci će pružiti zabavu dugo vremena, jer im nudi beskonačno mnoštvo poticaja. Mnogo je elektroničkih kuhinja u našoj ponudi koje tijekom igre ispuštaju zvukove kao u stvarnoj kuhinji. Kuhanje vode za tjesteninu, priprema kave ili doziranje leda zahvaljujući ovim će funkcijama biti nestvarno zabavno i poučno. Osim zabave djeca će pri kuhanju u svojoj kuhinji također usvajati kulinarsko umijeće.

Djeca tijekom igre otkrivaju da se jelo koje im je svaki dan na tanjuru ne priprema tako jednostavno, zahvaljujući čemu će ga početi malo više cijeniti. Uvijek kada u svojoj dječjoj kuhinji uključe pećnicu za pečenje, skuhaju nešto ukusno na štednjaku ili stave prazno posuđe u perilicu, osjećat će se važno i ponajprije odraslo. Za korak će se približiti svijetu odraslih koji ih u djetinjstvu toliko privlači.

Dječje kuhinje iz snova

Vlastita dječja kuhinja ostvarenje je snova mnoge djece. U našoj ćete bogatoj ponudi pronaći super kuhinje poznatih europskih proizvođača koje će svojom izuzetnom kvalitetom, realističnom izvedbom i bogatim dodacima obradovati djecu, ali i vas, roditelje. Odaberite iz široke ponude kvalitetnih dječjih kuhinja onu koja će bez sumnje obradovati baš vašu djecu. Nadahnite se našim savjetima za ono najbolje što Mede nude.

Rastuća kuhinja Tefal Evolutive Gourment Smoby

Kuhinja tefal evolutiv blog

Svaka kuhinja koju ćete kod nas pronaći ima nešto izuzetno. Jedinstvenost kuhinje Tefal Evolutive Gourment francuskog proizvođača Smoby leži u njezinoj sposobnosti prilagodbe dobi djece. Ova ekskluzivna elektronička kuhinja s aparatima i stolcima prilagođava se visini vaše djece, zbog čega se mali kuhari i kuharice s njom mogu igrati od 3 pa sve do 8 godina. S priloženim je podlošcima dovoljno jednostavno i brzo povećati visinu kuhinje za čak 8 centimetara i zabava se može nastaviti bez ograničenja. Među ostalim, za zabavu će se pobrinuti čak 40 dodataka uz stolce na kojima djeca tijekom igre mogu odmoriti i kušati izvrsno jelo.

Drvena kuhinja Grand Kitchen Tender Leaf Toys

Kuhinja tender leaf toys blog

Apsolutna su novost u našoj ponudi proizvodi britanske marke Tender Leaf Toys, među koje se ubraja i prekrasna drvena kuhinja Grand Kitchen. Njezina se tajna skriva u detaljno obrađenom drvetu kaučuka i tradicionalnom britanskom dizajnu uz dašak modernosti. Djecu će odmah osvojiti prelijepom šarenom kombinacijom, ali i setom od 10 dodataka koji su obrađeni do najsitnijih detalja. Drvena kuhinja nadahnuta je stvarnom kuhinjom, učinit će ugodnijom svaku dječju sobu i bezvremenska je, tako da će više generacija djece s njome proživjeti lijepo djetinjstvo.

Igra u kuhinji djeci donosi ne samo zabavu, već i nova znanja koja su nužna za zdrav rast djece. Obradujte svoju djecu lijepom kuhinjom bilo kojeg proizvođača iz naše ponude, a naši će vam Mede uz narudžbu dodati komplet namirnica Écoiffier kao poklon. Zahvaljujući njima igra u kuhinji bit će doista nezaboravna!

Dobijte namirnice kao poklon!