Najpopularnije božićne igračke za svako dijete

  Kategorije: Savjeti za igračke,
5 min.
14. stu'21

Božić je blagdan mira, spokoja i obiteljskog blagostanja. Ipak, Božić ne može proći bez poklona i to ​​posebice u obiteljima s djecom. Svi se roditelji zasigurno raduju oduševljenju i sreći u dječjim očima prilikom otvaranja poklona. Budite velikodušni i ovog Božića, a u tome će vam pomoći naši savjeti za odabir predivnih igračaka koje će dočekati vašu djecu ispod božićnog drvca.

Nerijetko je roditeljima vrlo zahtjevno snaći se u mnoštvu igračaka i odabrati pravu kuhinju, lutku, dječju radionicu, kućicu ili drugu igračku. Naši božićni pomagači – tri vrijedni Mede – to jako dobro znaju pa su vam ove godine pripremili listu najljepših igračaka koje će vaša djeca pronaći ispod božićnog drvca i koje će biti pun pogodak.

Radostan Božić uz popularne igračke

Sve se bliješti, Božić uskoro stiže! Prava božićna atmosfera ubrzo će ući u naše domove. Nećete stići ni trepnuti i djeca će već otvarati svoje poklone iz snova. No, za poklone se nakon dogovora sa Djedom Mrazom moraju pobrinuti sami roditelji koji su često pod stresom tijekom kupnje božićnih poklona.

Mi u internet trgovini igračaka Medeigračke.hr jako dobro znamo da nije nimalo lako odabrati savršen poklon za djecu. Zato smo mi i naši Mede napravili popis vrhunskih poklona kojima će se svako dijete sigurno razveseliti kada ih ugledaju ispod svog božićnog drvca.

Kuhinja sa zvukom Cherry Kitchen Green Smoby

Jedan od najljepših poklona koji djeca mogu pronaći ispod drvca je dječja kuhinja. Ova kuhinja iz radionice poznatog i popularnog francuskog brenda Smoby modernog je izgleda, no primamljiv dizajn nije jedino što ova kuhinja nudi. Kuhinja Cherry Kitchen opremljena je neizostavnim aparatima, sadrži čak 25 dodataka i emitira zvukove tijekom kuhanja koje djeca mogu čuti u pravoj kuhinji. Ako tražite poklon za male ljubitelje kuhanja, ovo je pravi odabir.

Božićni pokloni kuhinja

Restoran s elektroničkom kuhinjom Chef Corner Restaurant Smoby

Želite li razveseliti svoju djecu uistinu jedinstvenim poklonom koji je zapravo kombinacija nekoliko igračaka? Restoran s elektroničkom kuhinjom Chef Corner Restaurant savršena je kombinacija dječje kuhinje i restorana zahvaljujući čemu se u njemu može igrati više djece istovremeno. Maleni kuhari, konobari i kupci moći će uživati u čak 70 dodataka i nizu različitih funkcija. Iz slavine može zaista teći voda, elektronička blagajna ima funkcionalni kalkulator, a pećnica također proizvodi zvukove. Ogromna prednost ovog restorana je ta što je podesive visine pa da ga možete vrlo jednostavno prilagoditi visini vaše djece.

Božićni pokloni restoran

Guralica Bobby Car Next Turquoise BIG

Zanima li vašu djecu sve što ima četiri kotača i volan? Guralica Bobby Car Next ima čak i elektroničku trubu i svjetla s LED reflektorima koja djeci osvjetljavaju put. Guralica je dizajnirana za djecu od 12 mjeseci i originalnog je dizajna, a djeca će sigurno obožavati i ​​prostor za odlaganje koji je savršen za nošenje njihovih omiljenih igračaka gdje god idu. Ergonomski oblikovano sjedalo koje potiče pravilan razvoj zglobova kuka pružit će djeci najveću moguću udobnost, a još jedna prednost je i odvojivi jastučić od tekstila koji po potrebi možete oprati.

Elektronički simulator vožnje Svemir Space Driver Smoby

Jesu li vaša djeca spremna za pravu svemirsku avanturu? Elektronički simulator vožnje Svemir Space Driver proizvođača Smoby pomoći će malenim astronautima otkrivati tajanstveni svemir koji nas okružuje. Uz simulator svemirskog broda djeca će doživjeti pravu svemirsku avanturu, a beskonačni će se svemir s ovim poklonom činiti nešto bližim. Djeci će zasigurno biti zanimljiv elektronički volan koji je opremljen animiranom svemirskom kartom. Simulator ima 2 brzine i čak 15 zvučnih efekata zahvaljujući kojima će igra podsjećati na let u pravom svemirskom brodu.

Božićni pokloni trenažer

Lutka Lucille Interactive Mon Grand Poupon Corolle

Ova mirisna lutka jednostavno se mora naći ispod vašeg božićnog drvca. Vrhunska lutka iz francuske radionice Corolle zove se Lucille, ima prekrasne plave trepćuće oči i zahvaljujući svojim interaktivnim funkcijama može komunicirati s vašim djetetom. Lutka blagog mirisa vanilije emitira čak 20 zvukova i ima 8 interaktivnih funkcija. Guguće poput prave bebe, smije se i plače, kiše i priča, može podrignuti, emitira zvuk poljupca i može sisati bočicu ili dudu. No to nije sve – vaše će dijete uz lutku dobiti i 4 dodatka koji će igru ​​s njom učiniti zaista nezaboravnom.

Božićni pokloni lutka

Kolica 3u1 Cybex Landau 3in1 Priam Corolle

Svako dijete zna da njihova lutka treba i lijepa kolica. Kako bi inače maleni roditelji mogli ići u šetnju s lutkom? Prekrasna kolica u trostrukoj kombinaciji Cybex Landau 3in1 Priam proizvođača Corolle na prvi pogled izgledaju kao prava kolica za bebu. Prednji kotači koji se okreću i omogućuju djeci da bolje upravljaju kolicima dokazuju da se radi o vjernoj kopiji pravih kolica za bebe. Kolica su savršena za šetnje s lutkom i omogućuju djeci da biraju između tri moguće vrste ovih sklopivih kolica: sportskih kolica, dubokih kolica ili nosilice. Ova kolica u sivoj unisex boji dodatak su bez kojeg ne može ni jedna lutka.

Božićni pokloni kolica

Čak i roditeljima koji savršeno poznaju svoju djecu može biti teško odabrati lijep božićni poklon. Međutim, s našim popisom božićna kupnja ići će vam kao od šale. Obavite unaprijed kupnju božićnih poklona i to iz udobnosti vlastitog doma i u potpunosti uživajte u božićnom ugođaju u krugu obitelji.