NAJ dječje kućice za svu djecu

  Kategorije: Savjeti za igračke,
3 min.
27. svi'22

Dajte svojoj djeci priliku otkriti potpuno novi svijet i to bez napuštanja vlastitog vrta! Najveću pustolovinu ovog ljeta pružit će im dječja kućica zahvaljujući kojoj će postati gospodari svog kraljevstva i glava kućanstva i osjećat će se dragocjenima i odgovornima. Koja je prava kućica za vaše dijete? Otkrijte s nama one NAJ dječje kućice u koje se vaša djeca mogu odmah useliti.

Svako dijete želi imati svoju kućicu u kojoj će imati dovoljno privatnosti za igru, odmor i druženje s prijateljima. Na tržištu postoji mnoštvo dječjih kućica s raznim kreativnim elementima, aparatima i dodacima pa roditelje nerijetko zbuni ova široka ponuda. Mi ćemo vam zato pomoći u pronalasku savršene dječje kućice! Pronašli smo za vas one NAJ kućice koje će razveseliti ama baš svako dijete.

Dječja kućica Corolle Playhouse

Dječja kućica Corolle Playhouse popularnog i pouzdanog proizvođača Smoby posebno će oduševiti djevojčice, no u njoj će se rado zaigrati i dječaci. Svijetla bijelo-ružičasta fasada s cvijećem, moderni sivi krov, prozori s roletama i polovična vrata s cvjetnim uzorkom osvojit će srce svog novog vlasnika ili vlasnice na prvi pogled. Ima dovoljno prostora za nekoliko djece koja se ovoj kućici mogu igrati i sa svojom novom, mirisnom lutkom Corolle.

Kucica playhouse corolle blog

Prostrana kućica Prijatelja Neo Friends House

Ima li vaše dijete mnogo prijatelja s kojima se voli često igrati? Prostrana kućica Prijatelja Neo Friends House oduševit će vas svojim velikim prostorom za igru iznutra i izvana. Kućica također ima stol za piknik i prednji vrt zbog čega će se djeca u ovoj kućici osjećati poput odraslih. Ova inovativna kućica ima i mnoštvo prozorčića kroz koje ulazi svjež zrak i sunčeva svjetlost, a čak ima i vrata s otvorom za poštu. Kućicu Neo Friends House proizvođača Smoby možete čak i prilagoditi željama svog djeteta pomoću jedinstvenog konfiguratora.

Kucica neo friends smoby blog

Dječja kućica s vrtnim restoranom Chef House

Kućica Chef House proizvođača Smoby savršen je spoj restorana i kućice koja će od samog početka biti omiljeno mjesto za igru. Ima restoran s kuhinjom i blagajnom pa vaša djeca mogu postati vlasnici restorana, kuhari, konobari, trgovci ili gosti. Inovativni koncept kućice Chef House s brojnim dodacima i savršenim detaljima potaknut će djecu da u potpunosti ostvare sve svoje kreativne ideje.

Kucica restoran smoby blog

Dječja kućica Neo Jura Lodge

Originalna i kvalitetna kućica Neo Jura Lodge predstavlja moderan koncept kućice koja se može dodatno proširiti i prilagoditi željama djeteta. Prostrani interijer i kreativni dizajn sastoje se od dva polovična vrata, dva prozora s krilima koja se mogu otvoriti i hranilice za ptice. Mislite li da je to premalo dodataka? Osnovni model kućice možete proširiti s najviše 12 dodataka koji će se pobrinuti za još bolju zabavu. Želite li ovoj kućici dodati kuhinju, stol za piknik ili prednji vrt? Ili će se vaša djeca obradovati setu društvenih igara, tušu za ljetno osvježenje i suncobranu? Ništa nije nemoguće s našim konfiguratorom kućice Neo Jura Lodge.

Kucuca neo jura smoby blog

Dječja kućica s kuhinjom Nature

Kućica s kuhinjom Nature već je dugo jedna od naših najpopularnijih dječjih kućica i sigurni smo da će razveseliti i vašu djecu. Ima tri prozora i polovična vrata, a njen glavni dio je vanjska kuhinja sa 17 dodataka u kojoj će djeca provoditi većinu svog vremena. Mali kuhari i kuharice ​ugostit će svoje prijatelje i ponuditi im ukusnu hranu zahvaljujući štednjaku s okretnim gumbima. Nakon ukusnog ručka, mogu ih pozvati unutra i zajedno uživati ​​u prostranoj unutrašnjosti kućice.