Mede vam donose dvostruko veselje: Poklon uz svaku narudžbu!

  Kategorije: Akcije i popusti,
4 min.
08. tra'22

Riječ poklon u dječjoj svijesti ima posebno značenje. Ova riječ može izmamiti osmijeh na dječja lica i ispuniti ih beskrajnom radošću. Naše tri Mede to vrlo dobro znaju jer već jako dugo rade u radionici igračaka. Stoga su ponovno odlučili podijeliti vrijedne poklone koji će djeci izmamiti osmijeh na lice i donijeti im dvostruku zabavu zajedno s novim igračkama. Pogledajte s nama koje su vam poklone pripremili Oli, Mila i Bruno.

Djeca rastu i sve su spretnija i pametnija iz dana u dan pa im je potrebno prilagoditi igračke koje im pomažu u razvoju. Upravo iz ovog razloga igračke s vremena na vrijeme treba zamijeniti novijim, možda i malo zahtjevnijim, a što nije uvijek jeftina stvar. Stoga smo ponovno odlučili uz pojedine kategorije igračaka dodati tematske darove koji će dodatno poboljšati doživljaj igre. Zavirite u našu bogatu ponudu i pronađite među igračkama one koje su označene ovim simbolom

Darcek objednavka hr(1)

i dobit ćete jedan vrijedan poklon za svoju djecu. Uz svaku narudžbu zapakirat ćemo jedan poklon po vašem izboru i vaša će se djeca dvostruko razveseliti igračkom i poklonom uz nju. Imajte na umu da se pojedinačni darovi, kodovi za popuste i akcije u e-trgovini ne mogu zajedno kombinirati.

Više igračaka, više veselja

Više igračaka donosi i više veselja – u to nema sumnje. Dodatnim poklonom uz kupnju neće biti zadovoljna samo djeca, već i roditelji koji će na taj način uštedjeti, a istovremeno svojoj djeci pružiti mnogo više zabave. Igra s igračkama koje se međusobno nadopunjuju potiče pravilan razvoj djece i razvoj njihovih motoričkih i senzornih sposobnosti i vještina. Nećemo više duljiti, pogledajte koji su to NAJBOLJI pokloni.

Vrtni alat ili kosilica na poklon uz kućicu

Dječje kućice ispunit će mnoge vrtove, terase ili balkone tijekom proljeća, a djeci će služiti kao utočište i mjesto za opuštanje, ali prije svega i kao kreativni prostor za igru. Vrtni alat Garden & Seasons popularnog francuskog proizvođača Écoiffier pobrinut će se za to da vaša djeca u potpunosti iskoriste vrijeme na svježem zraku. Zahvaljujući ovome alatu, djeca će se zajedno sa svojim roditeljima moći pobrinuti o vrtu, gredicama s biljkama i mirisnom cvijeću. Naučit će kako rukovati grabljama ili motikom i uvijek će moći imati pospremljen sav alat u praktičnim kolicima. Uz tematske kućice na poklon možete odabrati fantastičnu kosilicu koja proizvodi mehanički zvuk baš poput prave kosilice!

Naradie darcek hr(1)

Sportski setovi na poklon uz penjalice

Na penjalicama se djeca zabavljaju, ali i znoje i umaraju. Sva aktivna djeca koja se vole kretati, osim na novoj penjalici, zasigurno će uživati ​​i u dodatnom poklonu u obliku sportskog seta proizvođača Écoiffier. Ovaj će set još više pobuditi sportski duh kod djece i upoznati ih s novim, dotada nepoznatim sportskim igrama. Zahvaljujući timskim sportovima, djeca će naučiti kako je to pobjeđivati, ali i izgubiti, poboljšat će svoju kondiciju i ojačati mišiće. Fizička aktivnost također ima pozitivan učinak na psihičko zdravlje čak i u djetinjstvu. Jednostavno ne možete pogriješiti s penjalicom i dodatnim poklonom u obliku sportskog seta.

Vafle darcek hr(1)

Aparat za vafle na poklon uz kuhinje

Potpuno opremljena kuhinja radost je za svakog roditelja koji priprema hranu za cijelu obitelj svaki dan. To čak znaju i djeca koja se od malih nogu igraju u dječjoj kuhinji i tijekom kuhanja ispune cijelu kuću mirisom svojih kuharskih specijaliteta. Dovoljno je da u našoj ponudi pronađete dječje kuhinje označene simbolom + POKLON, odlučite se za onu u kojoj će vaša djeca najviše uživati i na kraju odaberete aparat za vafle s dodacima kao poklon uz narudžbu. Zahvaljujući ovom dodatku, svaka će dječja kuhinja biti potpuno opremljena, a miris svježe kave i slatkih vafla ispunit će cijelu kuću.

Lodky darcek hr(1)

Brodić na poklon uz vodene staze

Vodene staze već su nekoliko sezona jedne od najomiljenijih igračaka, a posebno su popularne tijekom nadolazećeg toplijeg i sunčanijeg vremena. Međutim, svaki dobar mornar zna da su brodići sastavni dio vodene staze. Uz kupnju fantastične vodene staze AquaPlay ili BIG dobit ćete jedan brodić na poklon. Krenite zajedno s djecom na nezaboravnu plovidbu po fantastičnim branama, otkrivajte zajedno zakone fizike i promatrajte kako funkcioniraju vodeni mlinovi. Uz dodatni brodić na poklon igra će biti još zabavnija.

Vrtni alat, sportski setovi, kuhinjski aparati ili brodići samo su neki od poklona koje možete dobiti kupnjom igračaka u našoj e-trgovini. Istražite kompletnu ponudu poklona kojim će vas naši Mede nagraditi za vašu kupnju. Možete birati između kvalitetnih igračaka u kojima će vaša djeca uživati ​​u bilo koje doba godine tijekom cijelog svog djetinjstva.

U našoj e-trgovini potražite igračke s posebnom oznakom + POKLON i tijekom postupka naručivanja u 1. koraku ne zaboravite odabrati svoj poklon. Napominjemo da se akcija odnosi samo na odabrane proizvode, a ne na cijelu kategoriju i da je moguće odabrati samo jedan poklon po narudžbi. Pogledajte Medinu listu poklona i počnite kupovati već danas.

Dijelimo poklone!