Velikodušni Mede ponovno dijele poklone

  Kategorije: Akcije i popusti,
5 min.
04. tra'23

Ah, ti pokloni. Svi ih rado primamo i poklanjamo, posebice djeci. Pokloni izmame djetetu osmijeh na lice i ispune ga beskrajnom radošću. Naši troje Mede to dobro znaju jer već jako dugo rade u trgovini igračaka. Zato su ponovno odlučiti dijeliti prekrasne poklone koji će se pobrinuti za sjaj u dječjim očima te s novim igračkama donijeti dvostruko veselje. Zajedno s nama pogledajte koje su vam proljetne poklone pripremili Oli, Mila i Bruno.

Djeca rastu, iz dana u dan su jača i pametnija, a tome treba prilagoditi i njihove igračke koje će im pomoći u razvoju. Upravo zbog toga igračke ponekad treba zamijeniti, možda za one zahtjevnije, što nije uvijek najjeftiniji zadatak. Zato smo ponovno odlučili pojedinim kategorijama igračaka dodati tematske poklone koji će dodatno povećati veselje za vrijeme igre. Pogledajte našu bogatu ponudu i potražite igračke označene ovim simbolom:

Darcek objednavka hr(1)

i dobit ćete prekrasan poklon za svoju djecu. Uz svaku narudžbu zapakirat ćemo jedan poklon po vašem izboru. To će čak dvostruko razveseliti vaše najmlađe - s igračkom i poklonom. Imajte na umu da se pojedinačni pokloni, kodovi za popuste i akcije u e-trgovini ne mogu zajedno kombinirati. To znači da odlučujete želite li dobiti poklon ili iskoristiti mogući promotivni kod.

Više igračaka, više veselja

Više igračaka, više veselja - tu nema sumnje. Poklon uz kupnju neće razveseliti samo djecu, već i roditelje, koji će na taj način uštedjeti i djeci istovremeno priuštiti puno više zabave. Igra s igračkama, koje se međusobno upotpunjuju svojom funkcijom, potiče pravilan razvoj djece i razvoj njihovih motoričkih te emotivnih sposobnosti i vještina. Bez daljnjeg odgađanja, predstavljamo vam NAJ poklone

Vrtni alat ili kosilica na poklon uz kupnju kućica

Dječje kućice u proljeće će ispuniti brojne vrtove, terase i balkone te će djeci služiti kao skrovište ili mjesto za odmor, a prvenstveno mjesto za igru. Za potpuni užitak u trenucima provedenima na sviježem zraku pobrinuti će se i prekrasan poklon uz kupnju kućica - vrtni alat Garden&Seasons, omiljenog francuskog proizvođača Écoiffier. Zahvaljujući kolicima s alatom, djeca će moći brinuti o vrtu, vrtnim gredicama i mirisnom cvijeću zajedno sa svojim roditeljima. Naučiti će kako raditi s grabljama i motikom, i uvijek će imati sav svoj alat spremljen u praktičnim kolicima. Za tematske kućice na poklon možete odabrati izvrsnu kosilicu koja proizvodi mehanički zvuk kao prava kosilica!

Banner HR 1 domceky

Pješčanik na poklon uz kupnju tobogana

Znate li što ide ruku pod ruku s toboganima? Definitivno pješčanik! To ćemo vam priložiti kao poklon uz kupnju tobogana. Svaka zabava na toboganu će, zahvaljujući poklonu u obliku pješčanika Smoby, biti nezaboravna i jedinstvena. Direktno s našeg izvrsnog tobogana djeca se mogu spustiti u pješčanik u obliku školjke i u potpunosti uživati ​​u igri na svježem zraku. Prednost pješčanika, koji ćete dobiti na poklon, je njegova mala i kompaktna veličina, tako da pješčanik za djecu možete postaviti i na balkon.

Banner HR 6 smyklavky

Sportski set na poklon uz kupnju penjalica

Djeca će se na penjalicama dobro izdivljati, oznojiti i izmoriti. Sva aktivna djeca koja vole kretanje će se uz novu penjalicu zasigurno razveseliti i poklonu u obliku sportskog centra marke Écoiffier. To će potaknuti njihov sportski duh i upoznati ih s novim, nepoznatim sportskim igrama. Zahvaljujući timskim sportovima djeca će naučiti pobjeđivati ​​i gubiti na zdrav način, poboljšati kondiciju i ojačati mišiće. Tjelesna aktivnost pozitivno utječe i na psihičko zdravlje, i to već u ranoj dobi. S penjalicom i poklonom u obliku sportskog seta zasigurno nećete pogriješiti.

Banner HR 4 preliezacky

Poklon uz kupnju roštilja i bara

U brojnim obiteljima početak proljeća veže se i uz početak sezone piknika koji će ove godine biti pravi doživljaj i za djecu. Dovoljno ih je razveseliti dječjim roštiljem ili barom iz naše ponude te ćemo vam mi, kao zahvalu, poslati i poklon dodatke za dječju kuhinju iz nove kolekcije Vert Azur, marke Écoiffier. S ovim namirnicama i posuđem igra u dječjoj kuhinji biti će još zabavnija te će djeca za svoje goste moći pobrinuti za svoje goste na uistinu visokoj razini. Dječji vrtni roštilji u našoj e-trgovini djecu će razveseliti te će se za vrijeme igre osjećati važno i odgovorno. 

Banner HR 11 grill bar

Jedrilica na poklon uz kupnju vodenih staza

Vodene staze već nekoliko sezona spadaju u naše i vaše omiljene igračke i sve su popularnije prvenstveno u nadolazećem toplijem i sunčanom vremenu. Svaki pravi mornar zna da su dio vodene staze i jedrilice. I upravo ćete jedrilice dobiti na poklon uz kupnju fantastične vodene staze AquaPlay ili BIG. Zajedno s djecom krenite na nezaboravnu plovidbu uz fantastične brane, otkrijte zakone fizike te promatrajte kako radi vodenica. S jedrilicom AquaPlay s žapcem ili patkicom to će biti još zabavnije. 

Banner HR 12 vodne drahy

Vrtni alat, sportski setovi, jedrilice i pješčanici samo su neki od poklona koje možete dobiti kupnjom igračaka u našoj web trgovini. U bogatoj ponudi vašu djecu čeka više od 20 poklona, s kojima će vas naši Mede nagraditi za kupovinu. Birajte između kvalitetnih igračaka koje će uveseljavati vaše najmlađe u bilo koje doba godine, kroz cijelo djetinjstvo.

U našoj e-trgovini potražite igračke s posebno oznakom +POKLON te prilikom procesa naručivanja ne zaboravite i označiti poklon u 1. koraku. Napominjemo da je kampanja vezana samo za određene proizvode, a ne za cijelu kategoriju, za jednu narudžbu možete odabrati samo jedan poklon. Zavirite u Medinu listu poklona i još danas se prepustite kupovini. Neka proljeće bude veselo i puno izvrsne zabave!

Dijelimo poklone!