4 najbolje kućice Smoby za svako dvorište

  Kategorije: Savjeti za igračke,
4 min.
17. svi'21

S dolaskom sunčanog vremena i dužih dana želimo da naša djeca što više vremena provode na svježem zraku. No kako da se djeca puno više zabavljaju u dvorištu? Počnite tražiti dječje kućice koje su izvrsno utočište i koje djeci daju puno prostora za igru. Uz naše savjete za odabir kućice Smoby, vaše dvorište sigurno neće ostati prazno.

Ponekad je veliki izazov pronaći savršenu kućicu koja će ispuniti ne samo zahtjeve djece, nego i roditelja i koja neće biti preskupa za vaš kućni budžet. Međutim, uz naše savjete za odabir četiri izvrsne kućice Smoby, kupnja nove dvorišne kućice za djecu bit će puno jednostavnija. Vole li vaša djeca kuhati? Oduševljavaju li ih radovi u vrtu? Vole li odozgo promatrati svijet oko sebe? Četiri različite kućice Smoby za svako dvorište samo iščekuju svoje nove vlasnike. Koja je kućica savršena za vašu djecu?

Kućica s restoranom Chef House Smoby

Jedinstvena kućica s vrtnim restoranom Chef House donijet će djeci potpuno novi užitak u igri. Ova vrtna kućica nije samo obična kućica jer sadrži i restoran u kojem vaša djeca mogu poslužiti svoje prijatelje, braću i sestre ili roditelje koji će biti u ulozi kupaca. U kućici s vrtnim restoranom djeca mogu primati narudžbe, u kuhinji pripremati ukusna jela od slasnih sastojaka, posluživati ​​ih, a zahvaljujući blagajni primati i plaćanja.

Kućica s vrtnim restoranom Chef House predstavlja inovativni koncept kućice koja će posebno zabaviti razigranu i kreativnu djecu koja mogu otkriti nove mogućnosti igre u kućici i restoranu. Djeca će moći uživati u prostranom interijeru s kuhinjom s ugrađenom pećnicom, hladnjakom, blagajnom i ostalim potrebnim elementima svake kuhinje u restoranu. Uz 38 neophodnih dodataka, igra u kućici bit će još kvalitetnija i nikada neće dosaditi malenim kuharima i vlasnicima restorana.

Kućica chef house blog

Vrtna kućica Garden House Smoby

Vole li vaša djeca radove u vrtu umjesto kuhanja? Proizvođač Smoby je i za njih pripremio i lijepo iznenađenje u obliku kućice Garden House koja je izrađena po mjeri svih ljubitelja cvijeća. Ova će kućica za vrtlare očarati djecu na prvi pogled svojom vrtnom rešetkom na koju se mogu pričvrstiti lončanice za cvijeće, ali koja može poslužiti i kao potpora biljkama koje rastu u vis. Kućica također uključuje veliku lončanicu za bilje, 6 manjih lončanica i pločice s imenima zahvaljujući kojima će djeca točno znati što je posađeno ili posijano u pojedinoj lončanici.

U kućici će djeca pronaći i praktični radni stol obješen za prozor na kojem mogu saditi i presađivati ​​i koji ima dodatni prostor za odlaganje raznih alata. Nakon vrtnih radova, djeca će moći pospremiti sve na svoje mjesto u kućici koja će na taj način uvijek biti uredna. Kućica Garden House dobro je osmišljena i do najsitnijih detalja o čemu svjedoči žlijeb s bačvom za kišnicu, kao i vodič za listanje sa slikama cvijeća i biljaka ili tablica za ispisivanje važnih datuma.

Kućica garden house blog

Kućica na stupovima Pilings House Smoby

Vaša djeca isto toliko mogu uživati u ​kućici na kat Pilings House koja stoji na stupovima! Kućica u jarkim bojama ima tobogan koji će odmah privući pažnju i naklonost sve djece. U kućicu se ulazi po ljestvama s protukliznom površinom, a na toj visini djeca će gledati svijet drugačijim očima. Odozgo mogu promatrati okolinu, kao i tko se približava kućici i koga mogu dočekati u svojoj tvrđavi na stupovima.

Jedinstvena kućica na stupovima pružit će djeci mnogo prilika za igru ​​koja se može odvijati ne samo u interijeru kućice, već i ispod nje. Ispod ove stabilne konstrukcije djeca će tijekom vrućih ljetnih dana pronaći ugodnu hladovinu, a stupove mogu koristiti i kao originalni okvir za penjanje. U kućici na stupovima djeca će imati dovoljno privatnosti, a o čemu će se pobrinuti ne samo povišena konstrukcija, već i klizne rolete koje će ih također zaštititi od izravne sunčeve svjetlosti.

Proširiva kućica Neo Jura Lodge Smoby

Još jedan inovativni koncept predstavlja kućica koju je lako proširiti i prilagoditi zahtjevima i potrebama djece. Kućica Neo Jura Lodge može se proširiti sa čak 8 zanimljivih dodataka koji uključuju ljetnu kuhinju, stol za piknik, prednji vrt s lončanicama, dimnjak, žlijeb s bačvom, vrata s ključem, zvono, pa čak i podlogu koja će kućici dati još veću stabilnost i stvoriti izolaciju od tla.

Zahvaljujući ovim poboljšanjima, kućica Neo Jura Lodge pružit će djeci još više zabave i lijepih iskustava. Vesele igre djece i njihove braće i sestara i prijatelja mogu se odvijati u prostranom interijeru kućice, ali i eksterijeru jer se kućica može proširiti ljetnom kuhinjom, stolom za piknik i prednji vrtom s lončanicama.

Kućica neo jura lodge blog

Kupnjom kućice Smoby vaša će djeca dobiti odličnu igračku prvorazredne kvalitete koja će trajati dugi niz godina i koja će gotovo cijele godine biti središte svih njihovih igara. Jeste li već odlučili koja će kućica postati dio vašeg dvorišta?