Kućica Prijatelja u novom dizajnu: Pružite svojoj djeci još više zabave

  Kategorije: Savjeti za igračke,
4 min.
17. srp'23

Trendovi se ne tiču samo svijeta mode, nego i dizajna interijera i gradnje, čemu svjedoči i naša nova kućica Prijatelja. Ova je kućica osvojila srca brojne djece i roditelja. Pođite s nama u obilazak nove kućice iz Smoby radionice koja će djeci praviti društvo ne samo tijekom ljeta, već i cijele godine.

Kućica Prijatelja Evo Playhouse naše je najnovije proširenje asortimana dječjih kućica popularnog francuskog proizvođača igračaka Smoby. Prostrana kućica za više djece dobila je novi dizajn koji joj izvrsno pristaje. Elegantne boje savršeno su usklađene pa će kućica Smoby također postati prekrasan dodatak vašem vrtu. Zanima li vas što sve ova kućica nudi?

Osnovnu strukturu kućice Prijatelja Evo Playhouse proizvođača Smoby čine dvostruki krov, stražnja poluvrata, prednja puna vrata s ključem i špijunkom te električno zvono koje najavljuje svaki posjet gosta. Kućica također ima poštanski sandučić za tajanstvena pisma ili pozive na piknike i zabave.

Djeca će moći uživati ​​u prekrasnom pogledu iz kućice koja ima 6 prozora i 2 rebrenice koje se mogu okretati za 360°. Fasada kućice podsjeća na drveni reljef, a sitni detalji u obliku mačaka i ptica očarat će svu djecu. Sa stražnje strane iznad poluvrata nalazi se mreža s imitacijom kućice za ptice koja će pružiti hlad tijekom vrućih mjeseci bez da ometa protok zraka. Na ovu mrežu iznad poluvrata djeca mogu objesiti tegle sa svojim omiljenim biljkama koje će se lijepo isticati na sivoj boji mreže.

Kucica prijatelja smoby

Jedna kućica, mnoštvo mogućnosti

Kućica Prijatelja proizvođača Smoby nije samo obična kućica za igranje. Ona će potaknuti razvoj mašte, kreativnosti, poboljšati komunikacijske vještine i naučiti djecu kako se igrati sa svojim vršnjacima. Želi li vaše dijete organizirati zabavu u kućici na koju će pozvati svoje prijatelje? Jednostavno odaberite kućicu s proširenjem koja sadrži ljetnu kuhinju s dodacima i stol za piknik i zabava može početi. Uživaju li vaša djeca u društvenim igrama i ne žele ih se odreći tijekom ljeta? Nema problema! Verzija kućice Prijatelja s četiri društvene igre i suncobranom satima će ih zabavljati.

U našoj bogatoj ponudi pronaći ćete i mnoštvo setova među kojima svaka djevojčica ili dječak može odabrati ono što im se najviše sviđa. Neka djeca ne mogu zamisliti kućicu bez pješčanika, a druga bi djeca radije imala ljuljačku u blizini. Ili možda tobogan? Imamo i kućicu s vodenom, ali i pustolovnom stazom s raznim preprekama koju djeca mogu postaviti oko svoje kućice.

Kucica prijatelja smoby prozorKućica Prijatelja sa suncobranom i društvenim igrama

Kućica Prijatelja s proširenjem donosi već spomenutu zabavu uz društvene igre. U ovoj kućici djeca se mogu igrati za stolom za piknik i ispod suncobrana pa će biti zaštićena od vrućeg ljetnog sunca, ali i od kiše koju će skupljati oluk s kanticom za zalijevanje koja kućici daje jednu novu dimenziju. Jedno od proširenja kućice Prijatelja Evo Playhouse je i ljetna kuhinja u kojoj djeca mogu pripremati koju god poslasticu požele. Navečer mogu upaliti svjetlo iznad vrata pa se zabava može nastaviti i nakon zalaska sunca.

Kućica Prijatelja s teglama za cvijeće i ljetnom kuhinjom

Vole li vaša djeca provoditi vrijeme u vrtu? Bez brige, Smoby je mislio i na male vrtlare. Kućica Prijatelja s velikom teglom za cvijeće oduševit će svu djecu koja vole saditi, sijati, presađivati ​​i njegovati svoje gredice s biljem, cvijećem ili povrćem. Uz teglu za cvijeće od 20 litara dolazi i vrtni alat pa se vaša djeca mogu dobro pobrinuti za svoje biljke. Lopatice, grablje, posudice i markeri sigurno će se svidjeti svim malim ljubiteljima vrtlarenja. Ova verzija kućice Prijatelja proizvođača Smoby proširena je i ljetnom kuhinjom i stolom za piknik za kojim se vaša djeca mogu opustiti i napuniti energiju uz dobru hranu nakon napornog rada u vrtu.

Set kućice Prijatelja s pješčanikom i njihaljkom

Želite li obradovati svoju djecu odličnim setom igračaka od kojih će im zastati dah? Set kućice Prijatelja dolazi s njihaljkom u obliku psa i pješčanikom 2u1. Uz kombinaciju ovih igračaka možete stvoriti pravo dječje igralište u svom vrtu u kojem će vaša djeca htjeti provoditi vrijeme cijeli dan. Kućica Prijatelja Evo Playhouse pružit će im utočište za odmor nakon dugih sati igre, a jedan dio pješčanika može poslužiti i kao mali bazen u kojem se djeca mogu osvježiti. Igračke u setu savršeno se nadopunjuju, ne samo funkcionalno, već i dizajnerski.

Jeste li se zaljubili u kućicu Prijatelja i ono što ona nudi? Istražite našu široku ponudu kućica Prijatelja Evo Playhouse u različitim kombinacijama i odaberite onu pravu za svoje dijete.