Kantica od šećerne trske kao poklon

  Kategorije: Akcije i popusti,
3 min.
15. velj'20

Izrađeno je od šećerne trske, ali djeci neće pokvariti zube. Što je to? Pa naša apsolutna novost – kantica za pijesak Smoby proizvedena od šećerne trske. Ni mi ne zaostajemo za svjetskim trendom eco-friendly igračaka i donosimo vam ovu jedinstvenu novost koju ćete kod nas odsada dobiti kao poklon. Zajedno s nama stvorite ljepšu budućnost za djecu i uključite se u našu kampanju koja podupire ekološke igračke.

U našoj Smoby obitelji pozdravite kanticu za pijesak u novom ruhu. Apsolutna je novost među našim igračkama set za pijesak renomiranoga francuskog proizvođača Smoby koji se ipak malo razlikuje od ostalih igračaka. Njegova jedinstvenost leži u tome što je izrađen od prave šećerne trske, a ne od obične plastike iz nafte. Ovaj materijal koji se u potpunosti može reciklirati doprinosi zaštiti okoliša na mnogo načina i usto proizvodi kisik.

Želite li i vi u život vaše djece unijeti igračku koja je proizvedena u skladu sa zaštitom okoliša? Dovoljno je zadovoljiti jedan uvjet – od 27.1. do isteka zaliha kod nas naručite u minimalnoj vrijednosti od 1 490 Kn i mi ćemo vam uz narudžbu kao poklon zapakirati kanticu za pijesak Smoby izrađenu od šećerne trske.

Šećerna trska kao suvremena plastika

Pitanje onečišćenja planeta plastikom trenutno je aktualnije nego ikada prije. Velike i male tvrtke natječu se tko će našu planet barem malo osloboditi tog proizvoda od nafte koji je uobičajeni dio našega života. Stoga su inovatori došli na novu ekološku ideju i počeli proizvoditi proizvode od bioplastike kojoj je podrijetlo u šećernoj trski, konkretnije u etanolu dobivenome iz nje.

Cukrova trstina muz

Šećerna trska obnovljivi je izvor i tijekom svojega biljnog života donese urod minimalno deset puta. Jedna biljka, visoka više od 2 metra, u idealnim uvjetima živi od 5 do 7 godina i može se sakupljati čak 2 puta godišnje. Danas je najveći proizvođač šećerne trske Brazil koji je 2017. godine uspio proizvesti nevjerojatnih 758 milijuna tona ove biljke. Naravno da se u tvornicama cijeli urod ne pretvori u bioplastiku. Od šećerne se trske proizvodi i šećer, melasa, rum, papir pa čak i gorivo.

Kantica iz proizvodne linije Smoby Green

Kupnjom bilo kojih igračaka u minimalnoj vrijednosti od 1 490 Kn u razdoblju od 27.1.2021 dostavit ćemo vam jednu igračku više – kanticu Smoby iz proizvodne linije Smoby Green proizvedenu od šećerne trske. Na prvi se pogled ovaj set za pijesak ničime ne razlikuje od uobičajenih kantica u našoj ponudi, no značajna se razlika krije u korištenom materijalu i pogotovo u utjecaju na naš okoliš. Naime, kantica za pijesak Smoby Green je:

  • izrađena od šećerne trske
  • proizvedena u Francuskoj
  • sadrži 90% plastike biljnoga podrijetla
  • 100% reciklabilan proizvod
  • 100% obnovljivi izvor
  • 100% reciklabilan karton

Postanite i vi dio Smoby Green i uključite se u našu zelenu kampanju. Nemojte zaboraviti od 27.1.2021 kod nas kupiti u minimalnoj vrijednosti od 1 490 Kn i uz narudžbu ćemo vam kao poklon zapakirati kanticu za pijesak od bioplastike.