Uđite! Vrt pun igračaka otvara svoja vrata

  Kategorije: Savjeti za igračke,
4 min.
23. ožu'22

Sunce sija, trava je nakon duge zime konačno pozelenila, stabla niču, a igračke za vrt žele izaći van! Baš sve vrtne igračke možete pronaći na jednome mjestu i to u našoj e-trgovini medeigracke.hr. Zahvaljujući interaktivnoj karti vrta i dječjeg igrališta, otkrijte brzo i jednostavno najbolje igračke za svoju djecu.

Nakon što kliknete na ovaj link, naći ćete se visoko u oblacima odakle ćete doći do svih važnih igračaka za svaki vrt. Želite li znati što ćete sve otkriti pod sunčevim zrakama? Pomičite se niže i otkrivajte prekrasne igračke za svu djecu koje će ih istinski zabaviti u narednim tjednima.

Nakon što kliknete na pojedinu igračku, prikazat će vam se cijela kategorija pa možete početi birati igračku koja će biti prilagođena vašem djetetu. Nemojte stati samo na kućicama i toboganima, nego pođite zajedno s nama otkrivati cijeli svijet vrtnih igračaka. Za vašu djecu imamo spremne penjalice, dječja vozila, ljuljačke, pješčanike, vrtne dječje roštilje i kuhinje, dječji namještaj, vodene staze, neophodna pomagala za male vrtlare, kao i guralice i tricikle koji će ih sigurno odvesti na dječje igralište.

Predivna interaktivna karta provest će vas kroz cijeli vrt i dječje igralište i ponuditi vam ne samo kvalitetne igračke za vašu djecu, nego i inspiraciju. Kako i gdje smjestiti igračke u vrtu? Koje se igračke savršeno nadopunjuju po svojima funkcijama? Pristaje li dječji namještaj bolje uz tobogan ili pak uz vrtni roštilj? Što sve djeca mogu imati u vrtu i koje će vrtne igračke najviše koristiti?

Igračke vrt

Samo ono najbolje za vrt

Dolazak proljeća znači da će djeca sve više svog slobodnog vremena provoditi igrajući se na svježem zraku, a za to se treba dobro prethodno pripremiti. Napravite djeci njihovo vlastito igralište kod kuće gdje se mogu sigurno igrati zajedno s braćom, sestrama i prijateljima. Mi točno znamo koje će igračke istovremeno biti funkcionalne i dekorativne u vašem vrtu.

Prostrana kućica Neo Friends House s vrtom

Nakon ulaska u Medin vrt, vas i vašu djecu dočekat će dječje kućice među kojima se nalazi i prostrana kućica Prijatelja s vrtom. Kućica za vrt Neo Friends House dorađena je i proširiva kućica koja nudi iznimno veliki prostor za igru više djece istovremeno. Kućica sadrži i stolić za piknik koji se može koristiti i u kućici i van nje te prednji vrt s posudama za cvijeće u kojima djeca mogu uzgajati svoje cvijeće i razno bilje. Ova je kućica jedinstvena zbog mogućnosti proširenja. Kućicu za djecu možete proširiti odmah u e-trgovini s nekoliko dodataka poput ljetne kuhinje, suncobrana, čvrste plastične podloge, cijevi za kišnicu, solarne lampe ili punih vrata s otvorom za poštu koja se mogu zaključati.

Kucica smoby

Centar za igru Multisport Fun Center

U proljetnom vrtu e-trgovine medeigracke.hr pronaći ćete i predivan centar za igru ​​proizvođača Smoby koji će djeci ponuditi čitav niz različitih igri. Djecu će razveseliti tobogan, košarkaški obruč, nogometni gol, zid za penjanje i ljestve, a tu je i stolić za piknik na kojem se mogu opustiti i napuniti baterije za sljedeće igre. Ovaj zabavni dječji centar istovremeno je multifunkcionalan i iznimno praktičan. Centar za igru pomaže djeci razviti socijalne odnose i maštu, a možda čak i otkriti nove, dosad skrivene talente tijekom igranja. Djeca se kroz sport prirodno povezuju, uče o zdravoj konkurenciji i suradnji, a svoje slobodno vrijeme tako provode na svježem zraku. Ovome centru za igru zaista je teško pronaći bilokakvu manu.

Pustolovna staza Adventure Course

Naš ekskluzivni novitet proizvođača Smoby – pustolovna staza Adventure Course za razvoj motorike – jednostavno se mora nalaziti u svakom dobrom vrtu. Ova pustolovna staza djeci će pružiti brojne mogućnosti za vježbanje motorike, refleksa, poboljšanje percepcije prostora i koordinacije cijelog tijela. Zvuči li vam to dosadno? Upravo suprotno! Djeca mogu složiti četiri daske za hodanje i četiri uporišne točke prema vlastitoj mašti koja neće imati granice čak ni tijekom same igre. Na koji će način djeca prijeći prijeko daski za hodanje? Hoće li se susresti s preprekama na putu? Hoće li jedno od pravila biti skakanje na jednoj nozi tijekom prelaska ili hodanje raširenih ruku? A što je s hodanjem zatvorenih očiju? Vidite da ova igra više ne izgleda nimalo dosadno.

Pustolovna staza blog

Uđite u naš vrt