5 dječjih igračaka BIG zbog kojih će ovo ljeto biti nezaboravno

  Kategorije: Savjeti za igračke,
3 min.
01. lip'22

Duga i vruća poslijepodneva i nadolazeći ljetni praznici potiču roditelje na razmišljanje kako zaokupiti djecu u njihovo slobodno vrijeme. Koje će igračke razveseliti i zabaviti djecu? U e-trgovini medeigracke.hr za vas imamo pet igračaka iz radionice njemačkog proizvođača BIG čije se igračke odlikuju trajnošću, izdržljivošću i robusnošću.

Aktivna djeca prepuna energije trebaju tijekom dugih ljetnih dana veliku dozu zabave, naročito tijekom praznika. Ako tražite igračke koje će vaša djeca odmah zavoljeti i koje će ih potaknuti na boravak na svježem zraku, na pravom ste mjestu. Uz igračke za vrt njemačkog proizvođača BIG vaša će se djeca nesmetano zabavljati ​​tijekom cijelog ljeta i još mnogo dulje.

Guralica Bobby Car Neo Rosé

Zahvaljujući guralici Bobby Car Neo Rosé, početak ovogodišnjeg ljeta bit će nezaboravan. Očaravajuća guralica BIG u ružičastoj boji na prvi pogled izgleda kao obični dječji autić, no zapravo ima prave trkaće funkcije. Djeca će tijekom prve vožnje otkriti realistične zvučne efekte, ergonomski oblikovano sjedalo, tihe troslojne gumene kotačiće i trubu koja će se nadaleko čuti. Sadrži i podlogu za koljena koja će starijoj djeci olakšati guranje jednom nogom. Mala masa i velika nosivost do 50 kg čine ovu igračku savršenim autićem za svu djecu od 12 mjeseci starosti.

Guralica bobby car hracky

Vrtna fontana u obliku školjke Splash Shower

Osvježenje tijekom ljeta djeci je iznimno potrebno. Pobrinite se za to da djeca tijekom vrućih ljetnih dana piju dovoljno tekućine, ali i da se osvježe i na druge načine. Vrtna fontana u obliku školjke Splash Shower ima senzor na dodir koji se aktivira kad god djeca stanu na fontanu. Ovu fontanu BIG trebate samo spojiti ​​na vrtno crijevo i zabava je zajamčena. Nosivost fontane je do 100 kg i izrađena je od čvrstog, izdržljivog i stabilnog plastičnog materijala koji savršeno predstavlja sve dobre strane njemačke marke BIG – snagu, izdržljivost i robusnost.

Fontana shower big igracke

Klackalica s rotacijom od 360° Water Seesaw

Za odličnu ljetnu zabavu i osvježavajuće pustolovine pobrinut će se klackalica s rotacijom od 360° Water Seesaw. Fantastična klackalica BIG za dvoje djece radi na principu tradicionalne klackalice koju možemo pronaći na dječjim igralištima, no skriva jedno veliko iznenađenje. Ova klackalica ima i osvježavajuću vodenu prskalicu koju samo trebate spojiti na vrtno crijevo, a aktivirat će se kad dijete tijekom ljuljanja dodirne tlo. Ova robusna klackalica od metala i plastike pomična je u sredini i može se rotirati za do 360° pa je zabava zagarantirana.

Klackalica big igracke

Guralica u obliku kampera Camper

Prekrasan novitet među igračkama BIG oduševit će svu djecu od 2 godine starosti. Guralica Camper BIG mnogo je više od tradicionalne guralice – ima oblik kampera i djeca u njoj mogu voziti svoju omiljenu figuricu ili malu lutku. Ispod sjedala koje se može otvoriti djeca će otkriti ne samo prazan prostor za pohranu stvari, nego i potpuno opremljeni kamper koji je spreman za pustolovne vožnje. Ova jedinstvena guralica s prekrasnim naljepnicama ima protuklizne kotačiće i trubu na volanu koji se može rotirati za do 30°.

Guralica camper big igracke

Pješčanik s vodenom stazom Sandy

Vaša djeca jednostavno ne mogu zamisliti ljeto bez igre u pijesku? Nema problema! Pješčanik s vodenom stazom Sandy u svijetlim nijansama zelene boje pobrinut će se za sate i sate zabave u pijesku. U ovaj pješčanik unutarnjih dimenzija 100x100 cm možete staviti do 383 kg pijeska i zabava je zajamčena. Također ima i praktičnu navlaku koja štiti pijesak od vremenskih nepogoda i životinja koje bi ga mogle onečistiti. Igra u pješčaniku potiče dječju kreativnost, a pomoću odgovarajućih igračaka, djeca će vam svojim pješčanim kreacijama oduzeti dah.

Pješčanik big igračke

Otkrijte igračke BIG