5 drvenih igračaka za svako dvorište

  Kategorije: Savjeti za igračke,
5 min.
31. svi'21

Svevremenske drvene igračke ostvarit će želje svakog djeteta. Iznimka nisu ni drvene igračke njemačkog proizvođača Eichhorn koje će u djeci probuditi ljubav prema prirodi. Donosimo vam 5 prekrasnih drvenih igračaka njemačkog proizvođača Eichhorn koje će pobuditi beskrajnu dječju znatiželju i uz koje će se i oni najveći ljenivci htjeti igrati na svježem zraku. Jeste li spremni za veliku dozu zabave?

Drvene igračke su igračke koje imaju dušu, igračke koje dišu i unose element prirode u svakodnevnu igru. Vrlo su izdržljive, ekološki prihvatljive i uz pravilnu njegu neće se oštetiti s vremenom poput plastičnih igračaka. Ništa se ne može usporediti s kontaktom s drvetom koje miriše i otkriva prošlost tog prirodnog materijala kroz svoje fascinantne uzorke godova. Oduševite djecu drvenim igračkama uz koje će se zabaviti i naučiti puno novih stvari.

Drvena preša za cvijeće Herbal Outdoor Leaf Press

Herbarij je još uvijek sastavni dio predmeta biologije u mnogim školama. Zahvaljujući pločicama za prešanje cvijeća Herbal Outdoor Leaf Press proizvođača Eichhorn, vaša će djeca u najranijoj dobi moći otkriti čari ove aktivnosti. Drvene pločice za prešanje koje su prikladne za djecu od 6 godina najprije se moraju sastaviti, što je zapravo vrlo jednostavno. Zatim u prešu, između kartonske podloge, djeca mogu posložiti razno cvijeće ili lišće koje su skupili prilikom šetnje i isprešati ih. U kompletu se nalaze boje i kist pa će djeca moći ukrasiti drvene pločice za prešanje prema vlastitim željama.

Igra s drvenim pločicama za prešanje već u ranoj dobi u djeci budi ljubav prema prirodi koja ih okružuje. Tijekom kontakta s drvetom, ali i s raznim biljkama, djeca istražuju nove površine i poboljšavaju osjet dodira. No to nije sve – ova igra formira njihovu osobnost, potiče kreativno i apstraktno razmišljanje i povećava aktivnost mozga. Djeca također na taj način šire svoje znanje o botanici.

Drvena preša eichhorn blog

Drvena ljuljačka Wooden Baby Swing Outdoor

U svakom se uređenom dvorištu jednostavno mora nalaziti i kvalitetna ljuljačka koja će djeci pružiti duge trenutke veselja, ali i koja će ih potaknuti na kretanje. Ljuljačka od brezinog drva nosivosti je 20 kg, a možete je jednostavno pričvrstiti na drvo ili na okvir penjalice. Ljuljačka je klasičnog oblika kojeg se mnogi roditelji sjećaju iz svog djetinjstva i glatke površine, a ima i zaštitnu ogradicu koja će se pobrinuti za maksimalnu sigurnost djece.

Velika prednost je mala masa ljuljačke, kao i sama konstrukcija pa je možete lako staviti u automobil i ponijeti sa sobom u vikendicu, kod bake i djeda ili čak na odmor na more. Ljuljanje na ljuljački odlična je zabava za svako dijete od najranije dobi. Ova aktivnost pruža temeljitu vježbu cijelo tijelo, ali i um, jer i djeca moraju naučiti kako se sama ljuljati i kako ljuljačka zapravo funkcionira kada nemaju pomoć roditelja da ih poguraju.

Ljuljačka eichhorn blog

Drvena košnica za pčele Outdoor Bee House

Pčele imaju nevjerojatno važnu ulogu u našim životima jer bez njihovog postojanja čovječanstvo ne bi moglo opstati. Briga o pčelama vrlo je zahtjevna, no i vi možete kod kuće brinuti o pčelama sa svojom djecom i pružiti im dom. Kućica za pčele Bee Hive Outdoor proizvođača Eichhorn postat će dom za divlje pčele i bumbare, a vaša je djeca mogu ukrasiti prema vlastitim željama.

U kompletu za izradu drvene košnice za pčele nalaze se boje i kist pomoću kojih će djeca ovoj košnici od lipinog drva udahnuti novi život. Tijekom ove aktivnosti djeca će upotrijebiti svoju maštu i kreativnost kako bi ukrasila ovo svijetlo drvo raznim crtežima. Nakon toga, dovoljno je na police kućice smjestiti razni prirodni materijal u koji će se moći nastaniti pčele i drugi kukci. Češeri, šuplje stabljike biljaka, tanje grančice s izbušenim rupama, ali i cigla s rupama najbolji su izbor.Drvena košnica eichhorn blog

Drvena hranilica za ptice Outdoor Feeding House

Hranilica za ptice Outdoor Feeding House unijet će život i veselo cvrkutanje u vaše dvorište. Kao i prešu za cvijeće i hotel za kukce, djeca mogu i ovu hranilicu ukrasiti i tako probuditi svoju maštu. U ovom kreativnom setu nalazi se jedna hranilica te boje i kistovi s kojima djeca odmah mogu ukrasiti hranilicu.

Završenu hranilicu potom jednostavno objesite na drvo ili je negdje položite, stavite hranu za ptice i čekajte prve posjetitelje. Vaša djeca mogu promatrati dolazak ptica koji će biti poput prave predstave u prirodi. Istodobno, kao i s drvenom prešom za cvijeće, uz ovu će igračku vaša djeca naučiti prepoznavati različite vrste ptica, ali i shvatiti da svaka vrsta ne samo da izgleda drugačije, već i cvrkuće na drugačiji način.

Hranilica eichhorn blog

Drvena ležaljka za djecu Outdoor Kids Sunchair

Nakon toliko posla napokon dolazi i vrijeme za odmor! Vaša se djeca mogu opustiti na dječjoj ležaljki Outdoor Kids Sunchair s visokokvalitetnom drvenom konstrukcijom i podlogom od tkanine prugastog uzorka. Vrtna ležaljka izrađena je od bukvinog drva i nosivosti je do 40 kg. Ležaljka je vrlo lagana i može se vrlo brzo sklopiti pa je djeca mogu prema potrebi premjestiti na sunce ili u hladovinu.

Maksimalnu udobnost za djecu osigurat će i mogućnost postavljanja ležaljke na tri razine. Drvena ležaljka sa zeleno-bijelom tkaninom bit će izvrstan dodatak svakom dvorištu i zahvaljujući njoj vaša će djeca još više uživati ​​u igri na svježem zraku.

Ležaljka eichhorn blog

Lijepe i svevremenske drvene igračke Eichhorn uz pravilnu se njegu neće oštetiti dugi niz godina pa će tako zabavljati mnoge generacije djece. Ove igračke od drva bukve, breze ili lipe djeci će još više približiti prirodu i istovremeno poboljšati njihov rad ruku i potaknuti ih na kreativno razmišljanje.