I djeca mogu biti brijači: Uđite u frizersko kraljevstvo Barber Cut & Barber Shop

  Kategorije: Savjeti za igračke,
3 min.
18. pro'22

Igre prodavača i kupaca, učitelja i učenika ili liječnika i pacijenata uvijek su bile i bit će među jednim od najomiljenijih dječjih igri. Glumljenje različitih zanimanja za odrasle pomaže djeci u razvoju na mnogim razinama. Zajedno sa Smobyjem predstavljamo vam očaravajući novitet koji će zauvijek promijeniti dječje igre zanimanja. Uđite u dječju brijačnicu Barber Cut & Barber Shop.

Posjet frizerskom salonu i brijačnici jedan je od rijetkih trenutaka u odrasloj dobi tijekom kojeg se roditelji mogu opustiti i vratiti kući s novom frizurom. S druge strane, mnoga djeca nisu ljubitelji šišanja, a njihov odlazak u frizerski salon može se usporediti s posjetom zubaru. To će se promijeniti jednom kad vaša djeca postanu ponosni vlasnici brijačnice iz radionice popularnog francuskog brenda Smoby!

Briga o kosi odsada u rukama djece

Vodeći proizvođač dječjih igračaka Smoby lansira na tržište nevjerojatan novitet kojem nijedno dijete neće moći odoljeti. Dječaci i djevojčice od prvog će se trenutka u brijačnici osjećati opušteno, a mušterija im sigurno neće nedostajati. Dizajneri tvrtke Smoby mislili su na sve pri izradi ove revolucionarne igračke, a o čemu svjedoče i najsitniji detalji, mnoštvo dodataka i moderan dizajn inspiriran pravim frizerskim salonima i brijačnicama.

Trokrilno frizersko kraljevstvo proizvođača Smoby djeci će pružiti mnoštvo prostora za igru, a čak 19 dodataka pobrinut će se za maksimalan doživljaj igre. Tabure od imitacije kože s daškom luksuza klijentima će pružiti udobnost, a ostalo će biti u rukama vaše djece. Mali brijači i frizerke bit će gospodari svog salona koji se sastoji od dva dijela i može se sklopiti u L oblik.

Djelatnici dječje brijačnice na raspolaganju će imati cijeli niz pribora. Za savršenu frizuru pobrinut će se mehanički brijač s 3 razine podešavanja dužine, škare i češalj. Tu su i britvica, četka i pjena za brijanje za savršeno uređivanje brade. Oprema brijača sastoji se i od raznih kozmetičkih proizvoda, od šampona do balzama poslije brijanja. Budući da lijepa frizura košta, tu je i blagajna za naplatu i novac.

Brijacnica smoby djeca

Naglasak na detaljima

Djeca i roditelji već će na prvi pogled biti impresionirani oblim rubovima, lijepim bojama i brojnim dodacima. Brijačnica Barber Cut & Barber Shop izrađena je od vrhunske plastike korištenjem najmodernije Blow Molding tehnologije koja jamči otpornost i izdržljivost. Tijekom igre djeca će na raspolaganju imati mnogo praktičnog skladišnog prostora koji se nalazi točno tamo gdje je djeci potreban – ispod blagajne, na pultu te pored i ispod ogledala.

Njega kose, brkova i brade ne može bez vode, stoga je ručni tuš sa umivaonikom sastavni dio frizerskog salona. Zahvaljujući ovom elementu klijenti će kući otići ne samo s frizurom, već i s mirisnom i svježe opranom kosom. Naglasak na detaljima vidljiv je već pri samom pogledu na salon za brijanje. Već pri ulasku djecu će osvojiti natpis Barber & cut s tradicionalnom plavo-bijelo-crvenom spiralom.

Brijacnica smoby brijaciBliže svijetu odraslih

Nije tajna da djeca žele što prije odrasti. Na to će morati pričekati još koju godinu, a za sada se mogu igrati raznih zanimanja. Uz brijačnicu proizvođača Smoby igrat će se brijača, naučiti čemu služi pojedini frizerski pribor, kako se njime pravilno koristiti te naučiti da se ne treba bojati posjeta frizeru.

Dječja igra frizera i brijača uopće nije gubitak vremena. Tijekom igre djeca razvijaju komunikacijske i jezične vještine, brže se socijaliziraju, stječu osjećaj odgovornosti, poboljšavaju finu motoriku, koncentraciju i logičko razmišljanje. Uče se strpljenju jer za stvaranje holivudske frizure treba vremena, a uz rukovanje blagajnom uče osnove financijske pismenosti. Čak je i Albert Einstein znao da je igra najučinkovitiji način istraživanja.

Uđite u brijačnicu