Spremite se za Božić još danas i osvojite adventski kalendar kao poklon!

  Kategorije: Akcije i popusti,
5 min.
01. lis'20

Gdje je voda curila i pijesak sipao, tamo je vrijeme bilo brzo kao munja, a Božić se bližio brzinom rakete. Neuobičajena 2020. godina za nas je doduše pripremila još nekoliko mjeseci, no ponajprije roditelji znaju da je vrijeme zaista neumoljivo i nećemo se ni okrenuti a Božić će već kucati na vrata. Pobrinite se da i ove godine bude bogat i veseo te već sada započnite s pripremama. Naše će vam Mede s time pomoći i obradovati vašu djecu dodatnim poklonom!

Naši vjerni mali i veliki kupci sigurno već poznaju troje Meda iz kraljevstva igračaka. Oli, Mila i Bruno doduše jesu nestašni (već su nam mnogo puta u skladištu napravili totalni kaos), ali kada je riječ o dječjoj sreći, čine i nemoguće stvari. Upravo smo ih zato već sada zamolili da u skladištu naprave veliko jesensko čišćenje i pripreme naše kraljevstvo igračaka za čarobni Božić. Zahvaljujući njima lijepe nove novcate igračke europskih proizvođača već sada mogu biti na putu prema vama gdje će se odmoriti i pripremiti za svečano raspakiravanje. A to ne bi bio Božić kada vam troje Meda uz božićnu kupnju ne bi zapakirale dodatni poklon.

Poklon i prije Božića

Oli, Mila i Bruno znaju da čekanje božićnih poklona nema kraja, a još se i vrijeme na Badnjak čarobno uspori i vuče kao puž. No davno je jedan pametni čovjek stvorio adventski kalendar u kojemu djeca svaki dan pronađu slatkiš ili sitnu igračku! Zahvaljujući njemu čekanje Božića barem je malo podnošljivije i zabavnije. Budući da Mede toliko vole adventske kalendare, odlučili su obradovati i vašu djecu jednim lijepim adventskim kalendarom iz radionice proizvođača Écoiffier.

Vrlo ga jednostavno možete osvojiti! Dovoljno je kod nas kupiti božićne igračke minimalne vrijednosti 1490 kn i naši vrijedni Mede uz narudžbu će vam zapakirati poklon u obliku adventskog kalendara potpuno besplatno. Prekrasni adventski kalendar tradicionalno sadrži 24 prozorčića koji u sebi skrivaju 24 djelića čarobne božićne slagalice. Svaki dan tijekom adventa, dakle od 1. prosinca, djeca otvaraju jedan prozorčić kalendara koji otkriva jedan djelić slagalice. Kada na Badnjak otvore posljednji prozorčić, u rukama će imati i posljednji dio bajkovite slagalice s kojom mogu izmišljati vlastite božićne priče sa sretnim i lijepim završetkom.Kalendar blog hr

Zašto kupovati već sada?

Kupnja na vrijeme, posebno božićna, ima mnoštvo prednosti i nijednu manu. Uštedjet ćete ne samo mnogo vremena, već i novca te nećete izgubiti živce koje tijekom kupnje u zadnji čas svi tako lako gubimo. Sjetite se gužvi u trgovačkim centrima neposredno prije Božića, dugačkih redova na blagajnama, a posebno razočaranja kada vam željenu igračku vašeg djetešca pred nosom ugrabi netko drugi. Posebno sada, za vrijeme pandemije, tijekom online kupnje ne morate nositi masku, a to je veliko olakšanje, zar ne?

Nabavite božićne poklone na vrijeme (i online) i neće vas čekati scenarij s razočaranjem i živčanim slomom! Skuhajte si šalicu omiljenog čaja ili ukusnu kavu, dignite noge u zrak, otvorite stranicu e-shopa i na miru u košaricu stavite igračke za kojima vaša djeca čeznu. Nakon toga samo pričekajte dostavljača i igračke sakrijte na mjesto gdje ih djeca neće pronaći.

Pravovremena božićna kupnja jamči da će božićna atmosfera u vašem domu biti zaista mirna i bez stresa. Zbog toga ćete moći uživati u vremenu provedenom s djecom znajući da su pokloni već lijepo zapakirani i samo čekaju na čarobni trenutak božićnog jutra.

Kao stvoreno za božićno drvce!

Vrti li vam se u glavi od goleme količine lijepih igračaka? Ne bojte se, naši će vam Mede rado pomoći s odabirom. Pogledajte, već su stigli pripremiti popis prekrasnih novosti europskih proizvođača koje će sigurno obradovati svu djecu.

Škola za vrtićku djecu School SmobySkola smoby vianoce

Mnogo djece sanja o vlastitoj školi, zašto to ne priuštiti svojoj djeci? Igra učitelja i učenika u obliku sklopivog razreda u djeci će potaknuti pozitivan odnos prema školi i naučiti ih mnogo novih stvari. Djeca će tijekom igre naučiti brojati, ponovit će abecedu, vježbati strani jezik i doživjeti gomilu veselih trenutaka. Sklopivi razred nudi im veliki školski zid na kojemu se nalazi sat, dvostrana ploča, veliki kotač za vježbanje poznavanja brojeva i planer aktivnosti. Tu su i klipse za prihvaćanje papira s crtežima, police za odlaganje dodataka i ostali dodaci i detalji zahvaljujući kojima će igra učitelja i učenika biti zaista zabavna i poticajna.

Guralica Bobby Car Neo BIG

Priprema, pozor, kreni! Crveni autić s crnim detaljima, jedinstvenom prednjom maskom i trubom pod drvcem će obradovati sve trkače. Guralica BIG u obliku luksuznog autića Bobby Car Neo ima udobno protuklizno sjedalo, a vožnja na njemu potiče pravilan razvoj bedrenih zglobova i jača mišiće na nogama. Osim toga, roditelji će sigurno cijeniti i UV filtar koji čuva boju i tihe 3-slojne gumene kotačiće. Djecu će pak razveseliti priključci za spajanje dodataka marke BIG, na primjer kolica ili konop.

Medicinski pult za liječnika Baby Care Center SmobyZdravotnicky pult smoby vianoce

Poziv liječnika počinje još u djetinjstvu tijekom igre s lutkom. Medicinski pult Baby Care Center u trenu će dječju sobicu pretvoriti u ambulantu gdje će maleni liječnici lutki pružiti prvorazrednu medicinsku skrb. Bogati 28-dijelni set dodataka sadrži sva potrebna sredstva za potpuni pregled lutke. Dio je medicinskog pulta i lutka koja će produbiti igru pedijatra. Medicinski je pult od čvrste plastike, lijepe i šarene izvedbe, djeluje vrlo realistično i bezvremenski, a djeca će se zahvaljujući njemu udubiti u igru liječnika tijekom koje uče kako se koriste medicinska sredstva, približavaju se svijetu odraslih i stječu osjećaj odgovornosti.

Ako vam se sviđa zamisao da vas nekoliko dana prije Božića ne muči ništa osim broja pojedenih medenjaka, na pravom ste mjestu. Obavite božićnu kupnju još danas i pretvorite taj san u lijepu stvarnost. Nemojte zaboraviti, uz svaku narudžbu iznad 1490 kn zapakirat ćemo vam adventski kalendar Écoiffier u vrijednosti od 150,00 kn kao poklon! Neka Božić bude još bogatiji.