5 najljepših igračaka za dječake

  Kategorije: Savjeti za igračke,
4 min.
21. stu'21

Božićno vrijeme sve je bliže i mi u trgovini igračaka Medeigračke jako dobro znamo što to za vas znači. Roditelji se, kao i svake godine, zasigurno brinu kakvim božićnim poklonom razveseliti svoju djecu. Međutim, naše tri Mede još uvijek su jedan korak ispred svega i za vas imaju savjete o prekrasnim igračkama za dječake koji će vam olakšati božićnu kupnju i tako vam omogućiti provesti više vremena sa svojom obitelji umjesto u trgovinama.

Imate li u obitelji malenog strastvenog trkača automobila? Ili pak kuhara koji vam pomaže pri svakom kuhanju? Oduševljavaju li vašeg dječaka svi veliki radni strojevi? Nije važno koja aktivnost pobuđuje interes vaše djece zato što ćete u našoj trgovini pronaći savršen božićni poklon za svako dijete, a zahvaljujući našim savjetima, ta će potraga biti puno brža i lakša. Inspirirajte se našim savjetima za lijepe igračke za dječake i pobrinite se za velikodušan i nezaboravan Božić koji samo što nije stigao.

Guralica Bobby Car Neo BIG

Svaki dječak već od malih nogu žudi za vlastitim automobilom i sanja o danu kada će sjesti za volan svog prvog vozila. Guralica Bobby Car Neo njemačkog brenda BIG savršen je izbor za malenog ljubitelja automobila. Dječja guralica u obliku luksuznog plavog autića izgleda vrlo realistično zahvaljujući funkcionalnoj trubi, prednjem braniku s maskom hladnjaka i stražnjim svjetlima. Naravno, tu je i udobno ergonomsko sjedalo, tihi kotači i štitnik za koljena za one dječake koji će sigurno htjeti eksperimentirati s guralicom i voziti se na njoj kao da su na romobilu. U ovome članku pročitajte zašto su guralice vrlo važne za zdrav razvoj djece.

Igračke za dječake guralica

Elektronički simulator V8 Driver Smoby

Iskusniji vozači zasigurno će uživati ​​u elektronskom simulatoru V8 Driver iz radionice popularnog francuskog brenda Smoby. Ovaj elektronički trenažer odličan je simulator trkaćeg automobila zahvaljujući kojem će dječaci moći iskusiti pravu brzinu vožnje u maksimalnoj sigurnosti i udobnosti doma. Simulator vožnje V8 Driver Smoby opremljen je elektroničkim volanom, mehaničkim papučicama, zaslonom s pozadinskim osvjetljenjem i, što je najbolje, simulira brzu vožnju, neravnine, kvarove automobila i vožnju unatrag, a male vozače još će više oduševiti zvučni i svjetlosni efekti. Ergonomsko sjedalo može se podesiti u 3 različita položaja, tako da će dugi sati vožnje i utrkivanja biti ne samo zabavni, nego i udobni.

Igračke za dječake trenažer

Restoran s kuhinjom Food Corner Smoby

Nije tajna da su muškarci izvrsni kuhari i da ponekad nadmaše žene u ovome polju. Ljubav prema kuhanju počinje još u djetinjstvu, a zahvaljujući restoranu s kuhinjom Food Corner proizvođača Smoby, vaš sin neće samo naučiti kuhati, već i upravljati restoranom. Restoran s kuhinjom Food Corner odličan je izbor za svu djecu koja se ne miču iz kuhinje kada roditelji pripremaju hranu i stalno ih zanima što se sve tamo radi. Ova igračka podijeljena je na dva dijela – kuhinju i restoran – pa omogućuje nesmetanu igru ​​više djece istovremeno. Mali kuhari i vlasnici restorana u ovoj kuhinji s restoranom pronaći će čak 29 dodataka, a zasigurno će ih razveseliti i točionik za piće te aparati za naručivanje i plaćanje.

Igračke za dječake kuhinja

Bager Maxi Power BIG sa sjedalom

Za vas imamo savršenu igračku za malene ljubitelje građevine – bager Maxi Power proizvođača BIG u prekrasnoj žutoj boji koja samo naglašava autentičan izgled ove igračke. Dječji radni stroj u obliku bagera ima gumene kotače koji ne grebu pod, zbog čega je bager prikladan čak i za unutarnji prostor. Bager ima pomičnu iskopnu žlicu, a dijete se sjedeći može okretati u svim smjerovima, baš kao u pravom bageru. Ovaj bager djeca mogu koristiti i kao guralicu koja će ojačati njihove mišiće na nogama i poboljšati tjelesnu kondiciju, a igranje s iskopnom žlicom potiče razvoj logičkog razmišljanja i mašte.

Igračke za dječake bager

Klupa za crtanje Magic Desk Smoby

Potaknite razvoj kreativnosti, mašte, umjetničkih talenata, ali i želju za učenjem kroz igru. Maleni slikari, književnici i marljivi učenici oduševit će se kada ispod božićnog drvca ugledaju klupu za crtanje Magic Desk proizvođača Smoby. Klupa Piši i briši ima originalnu ploču na kojoj djeca mogu crtati razne crteže i vježbati pisanje brojeva ili abecede. Krpicom za brisanje ploče djeca mogu brzo obrisati svoje kreacije i početi iznova. Klupa ne uključuje samo krpicu, nego i marker koji se može izbrisati i blok sa crtežima koje djeca mogu obojati ili koji im mogu poslužiti kao inspiracija tijekom crtanja. Klupa nudi čak 4 prostora za pohranu koji će osigurati savršen red nakon svake igre.

Što smo stariji, to sve bolje shvaćamo da bit Božića ne leži u svakojakim poklonima, nego u činjenici da smo okruženi ljudima koje volimo. Međutim, djeca drugačije doživljavaju Božić i jedva čekaju potrčati do lijepog božićnog drvca s upaljenim lampicama i ispod pronaći svoje poklone o kojima su sanjali. Jeste li već odlučili koje će poklone vaša djeca odmotati ovog Božića?