Besplatna dostava za kupnju iznad 299 kn još nije završila!

  Kategorije: Akcije i popusti,
2 min.
22. srp'21

Još više zabavnih igračaka po izvrsnim cijenama uz besplatnu dostavu? Tri puta da, viču naši Mede. Oli, Mila i Bruno pripremili su osvježavajuće ljetno iznenađenje za sve naše vjerne, ali i nove kupce – besplatnu dostavu za svaku kupnju iznad 299 kn, koju ste mogli iskoristiti do 20. srpnja 2021. produžili smo za još tjedan dana!

Ljeto puno iznenađenja još se ne bliži kraju. Uživajte u ovome ljetu zajedno sa svojom djecom i razveselite ih igračkama za vodu, pijesak, vrtnim igračkama, kao i igračkama za igranje u kući, a mi ćemo vas razveseliti besplatnom dostavom koja počinje danas od ponoći i traje do ponoći 27. srpnja 2021. godine. Sad je savršeno vrijeme za uštedjeti novac i istovremeno iznenaditi djecu igračkama koje će im izmamiti osmijeh na lice i pomoći im da provedu nezaboravno ljeto prepuno sjajnih iskustva.

Osmišljavanje aktivnosti za djecu tijekom ljetnih praznika koje će ih zabaviti ponekad može zahtijevati mnogo napora. Tijekom dugih ljetnih dana djeca otkrivaju igračke koje su davno zaboravili, ali čak i one na kraju postaju prekrivene prašinom, a maleni radoznalci opet će čeznuti za novim podražajima. Ništa ne prepuštajte slučaju i razveselite djecu novim igračkama koje će sigurno otjerati dosadu i ispuniti praznike radosnim smijehom. 

Doprava zadarmo leto titulna hr

Produžili smo besplatnu dostavu iznad 299 kn

Budući da i odrasli vole iznenađenja, pripremili smo nešto i za vas dragi roditelji – produžili smo besplatnu dostavu za još tjedan dana! Jedini uvjeti koje morate ispuniti su pričekati danas do ponoći, a zatim stvoriti narudžbu s minimalnim iznosom od 299 kn. Igračke koje odaberete za svoju djecu bit će sigurno isporučene na vašu adresu i neće vas koštati ni lipe. Međutim, nemojte dugo čekati, besplatna dostava trajat će još samo idući tjedan.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i razveselite svoju djecu prekrasnom novom igračkom. Besplatna dostava za narudžbe iznad 299 kn se, zbog velikog interesa, nastavlja, a možete ju iskoristiti još slijedećih 6 dana. S besplatnom dostavom počinjemo 21.7.2021. točno u ponoć i trajati će punih 6 dana, odnosno do ponoći 27.7.2021.

I ne zaboravite – dječje veselje uvijek će vam se višestruko vratiti.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 299 kn