Adventski kalendar Meda: otkrivajte prozorčiće i osvajajte nagrade

  Kategorije: Akcije i popusti,
3 min.
01. pro'19

Adventski kalendar i njegova svakodnevna slatka iznenađenja pripadaju božićnom razdoblju jednako kao i sam Badnjak i pokloni ispod božićnog drvca. Znaju to i naši troje Meda koji vama i vašim mališanima ponovno donose prosinac prepun lijepih igračaka i još ljepših nagrada. Zajedno s nama otkrivajte prozorčiće adventskog kalendara te se uključite u nagradnu igru i osvojite izvrsne nagrade. Jeste li spremni?

Naši Mede Oli, Mila i Bruno jako dobro znaju što djeca vole stoga njihovu bistrom oku nije promakla činjenica da sva djeca svijeta obožavaju adventske kalendare! Što može biti bolje nego svaki dan otvoriti tajanstveni prozorčić i u njemu pronaći čokoladicu koja se topi na jeziku? I na to naši Mede imaju odgovor – bolja od slatke čokolade nova je igračka!

Od slatkiša mogu boljeti zubići i trbuščići i, ruku na srce, Mede bi sva 24 slatka prozorčića otvorila isti dan. Stoga su izmislili vlastiti adventski kalendar koji skriva super igračke. I kao što to obično biva, napisali su vlastita pravila koja ćemo vam sada u njihovo ime protumačiti. Naime, ne pričaju svi jezik meda.

Advent kalendar hr

Svaki tjedan jedan pobjednik

Tijekom adventa, dakle u razdoblju od 1. 12. do 24. 12. na našoj web-stranici čeka adventska nagradna igra za sve kupce koji u to vrijeme naruče i kupe bilo koje igračke. Oli, Mila i Bruno među vašim će registriranim narudžbama tijekom svake sljedeće adventske nedjelje i na Badnjak odabrati jednog sretnika koji će se u nagradnu igru uključiti upravo s brojem narudžbe.

Međutim, to nije sve! Mede su za vas pripremile još jedno malo iznenađenje – svaki ćete dan moći odabrati jednu od dviju igračaka koju biste najviše htjeli osvojiti za svoje dijete i upravo će vam ta doputovati u slučaju pobjede.

Izvlačenja su 8., 15., 22. i 24. 12., a na našoj web-stranici i na facebooku saznat ćete ime sretnog pobjednika. Nakon završetka adventskog kalendara Mede će sve nagrade zapakirati i odjednom poslati pobjednicima. Vaši će mališani morati malo pričekati na nove igračke, ali će zato dvaput imati Božić. A Božić dvaput godišnje ispunjenje je sna svakog djeteta!

Kako funkcionira adventski kalendar?

  1. Kod nas kupite bilo koje igračke u razdoblju od 1. 12. do 24. 12. 2019
  2. Otvorite adventski kalendar koji ćete pronaći ovdje
  3. Odaberite jednu od dviju igračaka koju želite osvojiti i uz nju napišite broj svoje narudžbe
  4. Uključiti se možete svaki dan, no pobijediti možete samo jednom
  5. Pobjednika biramo tijekom svake adventske nedjelje i na Badnjak, dakle 8. 12., 15. 12., 22. 12. i 24. 12.
  6. Sve će nagrade biti poslane nakon završetka adventskog kalendara

Roditelji, što kažete na ovo? Sviđa li vam se ideja adventskog kalendara od kojeg vašu djecu neće boljeti zubići i trbuščići? Prvi prozorčić možete otvoriti već danas! Dovoljno je kliknuti ovdje i Mede će vas otpratiti do čudesnog adventskog kalendara.