Elektronička blagajna s kalkulatorom Large cash Register Smoby tirkizna s vagom, terminalom za plaćanje i barkod čitačem s 30 dodataka

Opis proizvoda

Elektronička blagajna Large Cash Register, francuskog proizvođača Smoby, nužan je dodatak svakog malog trgovca i prodavača od 3. godine starosti. Bezvremenska blagajna prekrasne tirkizne boje može se pohvaliti pravim francuskim dizajnom i oduševiti će vas mnogim izvrsnim funkcijama. Djeci je dostupna mehanička vaga za vaganje proizvoda, brojčanik s ladicom koja se otvara za novčanice i kovanice te funkcionalni kalkulator, zahvaljujući kojem će djeca naučiti raditi s brojevima i razumjeti vrijednost novca. Pojedinačne proizvode mogu skenirati s elektroničkim barkod čitačem, koji pritiskom na zvuk ispušta zvuk i svijetli. 

Kupci mogu plaćati gotovinom ili bankovnom karticom, koju će staviti u terminal za plaćanje te će iz druge strane izaći račun, kao u pravoj prodavaonici. Blagajna raspolaže i replikom mikrofona, preko kojeg će se trgovci obraćati svojim kupcima. Dio blagajne je i set od 30 dodataka, među kojim su kutijice s tjesteninom i kolačima, novčanice, kovanice, kartica za plaćanje i računi. Blagajna s dodacima proizvedena je od prvoklasne plastike, baršunaste i nježne na dodir.

Ukupne dimenzije blagajne iznose 39*22*16 cm, ukupna visina iznosi 29 cm. Elektronički modul radi na 1 LR54 bateriju (dio seta) i 2x LR03/AAA baterije, koje nisu priložene u setu. Blagajna je primjerena za igru više djece zajedno, prijatelja i vršnjaka, koji će ju koristiti u kombinaciji s dječjim trgovinama. Za vrijeme igre djeca će razvijati komunikacijske i jezične vještine, učiti logično razmišljati i otkrivati vrijednost novca. Za vrijeme igre s dodacima djeca će poboljšati svoju finu motoriku i spretnost pokreta. Igrati će se trgovca i kupca, približavati se svijetu odraslih i pridobiti osjećaj odgovornosti. Jednako tako će u njima probuditi kreativnost i maštu.

Francuski proizvođač Smoby djeci donosi samo najbolje igračke prvoklasne kvalitete. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme zabavnih igara ostala sigurna od ozljeda. Smoby proizvodi svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i moderan dizajn.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije39*22*16 cm
Ukupna visina29 cm
Dimenzije pakiranja41*9*29 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,61 kg
BilješkaBattery: 1 x LR54 (included) + 2 x LR03 (not included)
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.