Blagajna s elektroničkim funkcijama Large Cash Register Smoby s funkcionalnim skenerom kalkulatorom i mehaničkom vagom s 30 dodataka

Opis proizvoda

Blagajna Large Cash Register predstavlja izuzetan poklon za djecu od 3. godine starosti koja se vole igrati prodavača i trgovca. Dječja blagajna zelene boje, francuskog proizvođača Smoby, djecu će oduševiti svjetlosnim efektima i brojnim dodacima. Opremljena je funkcionalnim kalkulatorom, zato će djeca na ekranu moći izračunati vrijednost kupovine te na razigran način otkrivati svijet financija i matematike. Za još realističnije doživljaje u igri pobrinuti će se skener sa zvukom i svjetlom, s kojim će prodavači skenirati robu te mehanička vaga sa simbolima različitih vrsta voća i povrća. 

Blagajna je proizvedena od čvrste i izdržljive umjetne mase sa zaobljenim rubovima, površina je nježna na dodir. Blagajna ima pretinac koji se otvara, u koji će djeca spremiti replike kovanica i novčanica, sastoji se i od mikrofona, ne nedostaje niti terminal za plaćanje karticom. Bogat set od 30 dodataka u sebi krije 2 kutije (kolači, tjestenina), sok, računi s kupovinom, kreditna kartica, skener s funkcijama te novčanicama i kovanicama različite vrijednosti. Blagajna s realističnim dodacima na razigran način djecu upoznaje sa svijetom novca i kupovinom te im već od malih nogu pomaže pri razvoju njihove financijske pismenosti. 

Djeca se s blagajnom neće samo igrati sama, jer je prilagođena tome da se igri mogu pridružiti i drugi prijatelji. Mogu se igrati prodavača i kupaca, što pomaže pri izgradnji djetetovih komunikacijskih vještina, te također njegovom društvenom osjećaju. Igrom s manjim dodacima razvija se njihova fina motorika i spretnost pokreta. Ovo je idealna igračka za kreativnu djecu koja vole smišljati različite zgode i igrati se odraslih. Na taj način dobivaju određen osjećaj odgovornosti za svoje postupke, razvija se njihova kreativnost i mašta. Elektronički modul radi na 1 bateriju tipa LR54/AG10 (dio paketa) i 2 baterije LR03, koje nisu priložene u setu. 

Smoby je vrhunski proizvođač kvalitetnih igračaka pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije te jamče vrhunsku francusku kvalitetu i bezvremenski dizajn. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije39*22*16 cm
Ukupna visina22 cm
Dimenzije pakiranja29*9*41 cm
Ukupna dužina39 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
BilješkaBattery: 1 x LR54/AG10 included and 2 x LR03 not included
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.