Bazen s pokrovom i pješčanom filtracijom Wood pool Exit Toys okrugli metalna konstrukcija 427*122 cm smeđi od 6 god

Opis proizvoda

Bazen s filtracijom Wood pool, nizozemske marke Exit Toys, nadzemni je okrugli bazen dimenzija 427*122 cm s kojim će se zabavljati cijela obitelj. Robustan bazen smeđe boje s uzorkom drva krasiti će svaki vrt ili dvorište, opremljen je vrhunskim pocinčanim metalnim okvirom, koji je obrađen uz pomoć tehnologije praha, zato savršeno prkosi koroziji i vremenskim uvjetima. Bazen je, zahvaljujući 10 čvrstih metalnim nogu, izuzetno stabilan i čvrsto stoji na mjestu, pristup je omogućen ljestvom s protukliznim stepenicama.

Za čistoću vode pobrinuti će se pješčana filtracijska pumpa, koja jamči neometani vodeni tok i vodu istovremeno čisti. Bazen je opremljen prozirnim pokrovom s prozorima, koji u bazenu čuva ugodnu temperaturu vode i jednako tako sprječava onečišćenje. Pokrov u obliku kupole opremljen je mehanizmom zgloba, zahvaljujući kojem se jednostavno po potrebi može otvoriti i zatvoriti. Zapremnina bazena iznosi 14758 litara, unutrašnji dio bazena plave je boje, zahvaljujući čemu voda djeluje čisto i svježe.

Cjelokupna težina bazena iznosi 99 kg, površina za plivanje promjera je 407 cm i preporučane dubine vode od 110 cm. Ukupni promjer bazena s pokrovom iznosi 447 cm i visina 320 cm. U bazenu će se udobno kupati 7 odraslih osoba ili pak više djece od 6. godine starosti. Njegova 3-slojna stijenka proizvedena je od izdržljivog PVC materijala i poliestera, koji se može pohvaliti dugim životnim vijekom. Dio pakiranja je i set za moguću popravi same stjenke. Ovaj izvrstan i kompaktan bazen lijepo će pristajati svako vrtu i za vrijeme vrućih ljetnih dana osigurati vam najbolje osvježenje te vam služiti dugi niz godina. 

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije te imaju certifikate TÜV, CE in EN71. Bazeni se mogu pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, na vašem vrtu trajati će godinama i priuštiti zabavu cijeloj obitelji!


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije427*122 cm
Težina99 kg
Volumen L14758 l
Promjer427 cm
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.