Bazen s pokrovom i pješčanom filtracijom te toplinskom pumpom Stone pool Exit Toys metalna konstrukcija 540*250*100 cm sivi od 6 god

Opis proizvoda

Bazen s filtracijom Stone Pool nizozemske marke Exit Toys prostrani je nadzemni bazen dimenzija 540*250*100 cm, u kojem će se roditelji moći kupati zajedno sa svojom djecom. Robusni bazen sive boje s uzorkom kamena krasiti će svaki vrt ili dvorište, opremljen je vrhunskom pocinčanom metalnom konstrukcijom, obrađenom uz pomoć tehnologije praha, zato savršeno prkosi koroziji. Bazen je, zahvaljujući 14 čvrstih metalnih nogu, izuzetno stabilan, pristup je omogućen ljestvama s protukliznim stepenicama.

Za čistoću vode pobrinuti će se pješčana filtracijska pumpa, koja jamči neometani vodeni tok i vodu istovremeno čisti. Na nju je postavljena i toplinska pumpa koja grije vodu u bazenu do 40°, zato ćete u kupanju uživati i tijekom hladnijih dana. Bazen je opremljen prozirnim pokrovom s prozorima, koji u bazenu čuva ugodnu temperaturu vode i jednako tako sprječava onečišćenje. Pokrov u obliku kupole opremljen je mehanizmom zgloba, zahvaljujući kojem se jednostavno po potrebi može otvoriti i zatvoriti. Zapremnina bazena iznosi 12600 litara, unutrašnji dio bazena plave je boje, zahvaljujući čemu voda djeluje čisto i svježe. 

Cjelokupna težina bazena iznosi 206 kg, površina za plivanje dimenzija je 510*210 cm i preporučene dubine 90 cm. Ukupne dimenzije bazena s konstrukcijom iznose 610*320 cm ukupna visina iznosi 220 cm. U bazenu će se udobno kupati 9 odraslih osoba ili pak više djece od 6. godine starosti. Stjenka bazena sastoji se od izdržljivog i debelog PVC materijala i poliestera, koji se može pohvaliti visokim životnim vijekom. Dio pakiranja je i set za moguću popravi same stjenke. Pijesak za filtraciju nije dio paketa. Ovaj izvrstan i kompaktan bazen lijepo će pristajati svako vrtu i za vrijeme vrućih ljetnih dana osigurati vam najbolje osvježenje te vam služiti dugi niz godina.

Nizozemska marka Exit Toys već godinama djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije te imaju certifikate TÜV, CE in EN71. Bazeni se mogu pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i najvišom kvalitetom, na vašem vrtu trajati će godinama i priuštiti zabavu cijeloj obitelji!


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije540*250 cm
Težina206 kg
Volumen L12600 l
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.