Batoh Lienka Bag Bug toT's-smarTrike na ramena od neoprena crveni

Opis proizvoda

Igrivi ruksak Lienka Bag Bug od renomiranog proizvođača smarTrike je originalni ruksak koji je dio elegantne i modne linije toT's. Ta linija u sebi krije praktične dodatke za djecu najviše kvalitete, među kojima ne smije nedostajati ruksak s Lienkom. Praktični ruksak s motivom Lienke je izrađen od neoprena - visokokvalitetne tkanine koja se odlikuje visokom čvrstoćom i otpornošću na vodu. Dječji ruksak je zbog toga ultra lagani i također ima izvrsna izolacijska svojstva. Dječaci i djevojčice će cijeniti prekrasan dizajn u boji i bit će sretni zbog novog ruksaka u koji će moći spakirati bilo što, od omiljenih igračaka ili ukusnog ručka za vrtić do odjeće za izlet.

Ruksak toT's-smarTrike s igrovitim dizajnom je dovoljno prostran i ima dimenzije 30*10*32 cm. Djeca će sigurno cijeniti praktične bočne džepove za piće i kišobran, ali i manje prednje džepove sa zatvaračem, u koje mogu sakriti razne sitnice. Ruksak ima mekane, podstavljene ramene remene, koji su podesivi i prilagodljivi visini djeteta. Neoprenski materijal ruksaka se jednostavno može očistiti vlažnom krpom, tako da će ruksak biti kao nov i nakon najzahtjevnijih izleta. Pažljivo osmišljen ruksak će razveseliti svako dijete svojim originalnim izgledom, a roditelje praktičnošću.

Vrhunski proizvođač dječjih tricikala i romobila SmarTrike dolazi s najnovijom linijom proizvoda iz linije toT's. Dodaci za njegu beba i najmanje djece toT's predstavljaju inovativnu kategoriju koja je praktično i istovremeno stilski rješenje za svakodnevne potrebe roditelja i njihove djece. Dodaci se izrađuju od najboljih i najkvalitetnijih materijala s naglaskom na detalje.

Značajke

  • ruksak od neoprena za djecu
  • bočni džepovi za piće i kišobran
  • prednji džepovi sa zatvaračem
  • podesivi rameni remeni
  • dimenzije 30*10*32 cm
  • igroviti dizajn
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 godine
Dimenzije30*10*32 cm
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.