Bar na plaži sa sladoledom Beach Bar Smoby hladni zalogaji na stalku i blagajna s 38 dodataka

Opis proizvoda

Bar na plaži sa sladoledom Beach Bar, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrsnu igračku za svu kreativnu djecu od 3. godine starosti koja će na vrtu stvoriti vlastiti bar na plaži. Na piknicima će se s braćom, sestrama i prijateljima zabavljati prilikom pripreme i kušanja kupova od sladoleda i okušati se u poslu sladoledara. Prekrasan bar na plaži sa sladoledom i izgledom tropskog otoka i kuće na plaži djeci će priuštiti mehanički dozator kuglica sladoleda, zajedno s kornetima i zaimačom. Na raspolaganju imaju puno prostora za pohranu, razveseliti će ih i narančasta blagajna koja se otvara, zahvaljujući kojoj će naučiti upravljati novcem i računati.

U bogatom setu od 38 dodataka nalaze se 2 žuta tanjura u motivu papagaja, vilice, noževi, žličice, 2 korneta s 4 kuglice sladoleda, 3 šalice, lončić za sladoled, zaimača za sladoled, slatko vrhnje, kocke leda, tablica čokolade, posip za sladoled, čokoladni preljev i štapić s rezanim citrusima. Sve replike kuhinjskih pomagala, namirnica i dodataka djeci će dobro doći prilikom pripreme najukusnijih sladoleda. Bar na plaži djeci će služiti dugi niz godina, istovremeno je izvrstan dodatak za dječje kuhinje i trgovine Smoby, mogu se također s njima igrati samostalno cijelu godinu - u unutarnjim i vanjskim prostorima.

Bar na plaži sa sladoledom Beach Bar djeci donosi realistične doživljaje za vrijeme igre trgovaca, prodavača i sladoledara. S njim će se igrati i više djece zajedno, prijatelji te braća i sestre. Zajedno će naučiti spremati kupove sladoleda, dogovarati se o cijenama i naučiti čemu služe pojedini kuhinjski dodaci i pomagala. Na taj način približavaju se svijetu odraslih, pridobivaju osjećaj odgovornosti i istovremeno razvijaju svoju maštu i izražavanje. Poboljšati će finu motoriku i logično razmišljanje, brže se socijalizirati i trenirati sposobnosti izražavanja. Dimenzije proizvoda iznose 45*27*35 cm.

Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije45*27*35 cm
Ukupna visina35 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.