Balansna guralica Spidey First Bike Smoby s metalnim okvirom i podesivom sjedalicom 33-38 cm od 24 mjes

Opis proizvoda

Guralica Spidey First Bike moderna je balansna guralica, primjerena za svu djecu, a prvenstveno dječake od 24. mjeseca starosti. Djeca će s guralicom naučiti pravilno održavati ravnotežu te će se pri tome aktivno kretati. Guralica za vježbu ravnoteže dizajnirana je u prekrasnoj crno crvenoj kombinaciji boja s amblemom animiranog junaka Spidermana. Dječju guralicu odlikuje čvrst metalni okvir, a djeca na raspolaganju imaju i sjedalicu podesivu po visini. Guralica raste zajedno s djecom sve dok ne budu spremni na svoj prvi bicikl. Ovo je izvrstan srednji stupanj prelaska s dječjeg tricikla na prvi bicikl. Veličinu udobne sjedalice možete podesiti od 33 do 38 cm.  

Prednost balansne guralice, u usporedbi s klasičnim guralicama, je to što djeca prilikom vožnje moraju održavati ravnotežu. Djeca se za vrijeme vožnje moraju pouzdati u sebe, jačaju mišiće leđa i donjeg dijela leđa, jačaju noge i poboljšavaju ravnotežu. Dječja balansna guralica izuzetno je udobna i sigurna. Djeca za vrijeme vožnje na balansnoj guralici poboljšavaju svoje samopouzdanje i uče održavati ravnotežu, svejedno ne mogu razviti veliku brzinu, jer se odguravaju nogama. Sportska guralica izvrsna je priprema za prvi bicikl. Kvalitetni kotači mogu se pohvaliti tihim hodom, mali trkači cijeniti će njihove izuzetne vozne karakteristike. Dimenzije guralice iznose 73*39*51 cm, teška je samo 2,5 kg. 

Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled. 

Karakteristike 

  • najmoderniji dizajn u motivu Spidermana 
  • guralica, na kojoj djeca uče održavati ravnotežu 
  • jamči lakši prijelaz na prvi bicikl 
  • tihi kotači 
  • čvrsta metalna konstrukcija 
  • podesiva visina sjedalice 
  • guralica raste zajedno s djecom 
  • francuski dizajn Smoby 
  • primjerena od 24. mjeseca 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije73*39*51 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,5 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.