Balansna guralica sklopiva Folding Balance Bike Pink smarTrike aluminijska s ergonomskim upravljačem od 2-5 god

Opis proizvoda

Balansna guralica Balance Bike, vrhunskog proizvođača smarTrike, raste zajedno s djecom od 2. do 5. godine starosti. Okvir je proizveden od prvoklasnog aluminija, tako da se može pohvaliti s visokom izdržljivošću, a njena težina je istovremeno smanjena, zahvaljujući čemu teži samo 3,1 kg. Djeca na njoj lakše održavaju ravnotežu, tako da je njihov napor značajno smanjen. Trkaći izgled guralice naglašen je i s ergonomskim ručkama, koje djeci omogućavaju više mogućnosti držanja. Balansna guralica ružičaste boje očarati će prvenstveno djevojčice, s njima će se zabavljati više godina. 

Sklopivu guralicu cijeniti će i roditelji, koji često sa svojom djeco odlaze na izlete ili putuju automobilom. Zahvaljujući promišljenom sustavu guralicu možete sastaviti u nekoliko sekundi, bez uporabe bilo kakvih alata - dio okvira sa stražnjim kotačem jednostavno se sklapa, tako da ćete ju moći jednostavno spremiti u prtljažnik. Prvoklasni EVA kotači izrađeni su od posebnog materijala, koji sjedinjuje prednosti tihih gumiranih kotača i izdržljive plastike. Mali trkači moći će uživati u tihoj i laganoj vožnji čak i po manjim nepravilnostima na cesti. Guralica je opremljena i s uporištima na metalnom okviru, gdje djeca mogu položiti svoje nožice. 

Balansna guralica vašoj će obitelji služiti još dugo godina i koristiti će ju i buduće generacije djece. Zahvaljujući njenim jedinstvenim funkcijama možete podesiti visinu sjedalice od 29 do 38 cm. Ergonomska sjedalica vrlo je udobna i djeci omogućava ugodno sjedenje. Djeca će se s guralicom zabavljati godinama i jačati svoje mišiće ruku i nogu te naučiti održavati ravnotežu i stabilnost. Guralica je izvrsna međufaza između tricikla i pravog bicikla.

Karakteristike 

  • ružičasta guralica za djecu od 2. do 5. godine 
  • sklopivi aluminijski okvir 
  • uporišta za nožice 
  • ergonomski oblikovana sjedalica podesive visine 
  • sportski volan 
  • najmoderniji dizajn 
  • ispunjava i najviše sigurnosne standarde 

SmarTrike je svjetski najprodavanija i najnagrađivanija marka dječjih tricikala i guralica. Na tržištu je već desetljećima i bio je prvi proizvođač koji je smislio ručku podesivu po visini za roditeljsko upravljanje triciklom. SmarTrike vodi po prodaji, proizvodnji i inovacijama dječjih tricikala i guralica. S milijunima prodanih tricikala svake godine, jamči kvalitetu i sigurnost čak i za vaše mališane. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
Dimenzije50*60 cm
Ukupna visina50 cm
Ukupna dužina60 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,1 kg
Nosivost20 kg
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.