Bager Power Worker Wheel Loader + Figurine BIG radni stroj 47 cm - gumirani kotači od 2 godine

Opis proizvoda

Bager Power Worker Wheel Loader vrhunski je dječji radni autić, s kojim će se igrati dječaci i djevojčice od 2. godine starosti. Žuti bager s figuricom vozača djecu će očarati već na prvi pogled, zajedno s njim igrati će se graditelja. Izdržljivi mekani kotači omogućavaju autiću stabilnost, djeca će se s njim zabavljati u dječjoj sobi, kao i u pješčaniku i na plaži. Robusni i čvrsti plastični elementi jamče da će autić djeci služiti dugi niz godina. Pomična ruka s utovarivačem djeci omogućava prevoženje pijeska i građevinskog materijala s jednog dijela gradiliša na drugi. Uz igru će djeca razvijati svoju maštu, tehničko izražavanja, motoričke sposobnostilogično razmišljanje

Djeca će se s igrom s radnim autićem - bagerom zabavljati satima. Igračka nema oštrih rubova, zato se djeca za vrijeme igre neće ozlijediti. Dimenzije iznose 47*20*23 cm. Igračku jednostavno možete očistiti pod tekućom vodom. Proizvodi BIG testirani su u neovisnim institutima, usredotočenima na najvišu kvalitetu proizvoda. Autić će također nakon više godina očuvati svoje boje, zahvaljujući UV filteru koji štiti boje od blijeđenja.

Bager BIG je testirala njemačka tvrtka za ocjenu kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloGermany
Dimenzije47*20*23 cm
Ukupna visina23 cm
Težina1 kg
Volumen L0,5
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.