Set fleksibilna autostaza Flextrem Discovery Set Smoby s 620 cm produženjem staze

Opis proizvoda

Fleksibilna autostaza FleXtrem Discovery Set s 612 cm produženjem staze i autićem, francuskog proizvođača Smoby, savršen je set igračaka s kojim će se igrati sva kreativna djeca od 4. godine starosti. Izvrstan set igračaka nudimo po pristupačnoj cijeni, zato neće razveseliti samo djecu, već i roditelje koji će kupovinom uštedjeti. Djeca na raspolaganju imaju osnovnu autostazu s elektroničkim autićem i dodatne dijelove, s kojima će s braćom, sestrama i prijateljima složiti još dužu adrenalinsku stazu! Igrati će se graditelja i trkača, slagati dugačku autostazu u raznim oblicima te za to vrijeme koristiti razne prepreke u dječjoj sobi i pustiti mašti na volju.

Savitljiva auto staza FleXtrem Discovery Set Smoby sa 184 dijelova staze dužine 440 cm s elektroničkim svjetlećim autićem, od 4 godine

Priuštite svojoj djecu uzbudljive doživljaju uz fleksibilnu autostazu FleXtrem Discovery, francuskog proizvođača Smoby, s kojom će otkriti novi svijet igara! Dječaci i djevojčice od 4. godine starosti mogu se veseliti zabavnom sastavljanju duge autostaze ukupne dužine od čak 440 cm, a na raspolaganju imaju 184 šarenih dijelova koji se sastavljaju bez ikakvog alata. Inovativni koncept malim graditeljima pomaže otkrivati nove načine izgradnje autostaze, za to vrijeme oblikovati će ju u razne oblike, spirale, klance i spustove. Kreativna djeca autostazu će brzo naučiti sastavljati čak i kroz prepreke u dječjoj sobi- pojedini sastavni dijelovi opremljeni su otvorima koji olakšavaju njihovo postavljanje na predmete u okolici i namještaj.

Kada trkači krug bude dovršen djeca će se u potpunosti zabavljati s crvenim elektroničkim autićem s izmjenjivom karoserijom i može se voziti okrenut naopačke a da se ne prevrne. Autić se pali pomoću sklopke na stražnjem dijelu i početi će se pomicati i svijetliti s prednjim i stražnjim svjetlima, tako da će se djeca moći izuzetno zabavljati i za vrijeme mračnih zimskih večeri. Autostaza raste zajedno s djecom - u našoj ponudi naći ćete dodatne elemente, s kojima će djeca moći produžiti stazu prema svojim željama. Za igru više djece možete dokupiti još jedan autić iz serije FleXtrem s izmjenjivom karoserijom.

Dodatni dijelovi za savitljivu autostazu FleXtrem Discovery Set Smoby 72 dijelova za 172 cm dužine od 4 godine

Iskoristite izvrsnu prigodu i iznenadite svoju djecu s dodatnim dijelovima za fleksibilnu autostazu FleXtrem Discovery, francuskog proizvođača Smoby. Sa setom od 72 šarena dijela vaša djeca moći će produžiti osnovnu stazu za čak 172 cm. Zahvaljujući tome će, za vrijeme slaganja nove, zahtjevnije igre za još uzbudljiviju vožnju, moći uključiti svoju kreativnost. Set se sastoji od 18 crvenih, 18 plavih i 18 žutih dijelova za slaganje, izrađenih od kvalitetne i izdržljive umjetne mase, ugodne na dodir. Međusobno se jednostavno slažu, svaki od dijelova opremljen je s otvorima za lakše postavljanje raznih prepreka.

Za vrijeme sastavljanja autostaze razvija i djetetova fina motorika, spretnost pokreta te logično i prostorno razmišljanje. Dodaci za autostaze FleXtrem proširuju mogućnosti igre, djeca mogu uključiti svoju kreativnost i maštu za vrijeme slaganja adrenalinske autostaze. Igra trkača i graditelja pomaže djeci približiti se svijetu odraslih, zabavljati se s trkama i istovremeno se naučiti oslanjati sami na sebe za vrijeme slaganja staze za svoje autiće.

Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Ukupna dužina440 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.