Drvena autostaza Porsche Racing Extension Set Eichhorn s autićima 14 dijelova

Opis proizvoda

Drvena autostaza Porsche Racin Extension Set predstavlja savršeno proširenje autostaze Porsche Racing Set, zato će razveseliti svu djecu od 3. godine starosti koja trebaju nove dodatke. Mogu se veseliti novim dijelovima, s kojima će produžiti svoju stazu i pobjedničku etapu, jednako tako ne nedostaje niti autić koji brine o sigurnosti i dolazi u slučaju tehničkih problema. Ovi izuzetni dodaci proizvedeni su od najkvalitetnijeg bukovog drva s glatkom površinom, koji će djeci donijeti neponovljive doživljaje za vrijeme igre s klasičnim prirodnim materijalima. S proširenjem autostaze djeca će imati mogućnost za nove doživljaje i svestrani razvoj.

Drvena autostaza u nježnim i istovremeno punim bojama osvojiti će svu djecu i obogatiti svaku sobu jer stvara ugodnu i veselu atmosferu. Zahvaljujući originalnom dizajnu i najvišoj njemačkoj kvaliteti, u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina i zabavljati će buduće generacije. Vrhunski dizajn i detaljno dorađeni elementi potiču razvoj mašte i kreativnosti te u njima bude zdravu dječju radoznalost. Braća i sestre te prijatelji zajedno će se zabavljati za vrijeme igre trkača, za vrijeme gradnje staze poboljšati će finu motoriku i tehničko izražavanje te otkrivaju nove mogućnosti za igru. Za vrijeme sastavljanja djeca će poboljšati finu motoriku, logično razmišljanje i pridobiti samopouzdanje.

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi moderne drvene igračke, koje savršeno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije. 

Karakteristike

  • proširenje za autostazu Porsche
  • 14-dijelni set
  • 1 sigurnosno vozilo
  • vrhunska njemačka kvaliteta marke Eichhorn
  • igračka za više generacija
  • za svestrani razvoj dječaka i djevojčica
  • ispunjava stroge norme i kriterije EU
  • primjerno od 3. godine starosti
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Dimenzije pakiranja8*32*25 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,58 kg
Bilješka100% FSC recycled
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.