Drvena autostaza Porsche Racing Set Big Eichhorn s dvostrukom stazom i pit stopom s 3 trkača automobila 600 cm dužine 53 dijelova

Opis proizvoda

Drvena autostaza Porsche Racing Set Big, njemačkog proizvođača Eichhon, predstavlja izuzetan poklon za svu vještu djecu, prvenstveno dječake od 3. godine starosti, koji se vole igrati s autićima. Bezvremenska drvena autostaza proizvedena je od najkvalitetnijeg bukovog drva, koje će djeci donijeti neponovljive doživljaje za vrijeme igre s klasičnim prirodnim materijalima. Bogat 53-dijelni set sadrži drvene dijelove, koji kada se sastave čine krug s više zavoja i rampi. Na stazi dužine 600cm nalazi se široka starta platforma, na koju će djeca postaviti tri autića Porsche (bijeli, plavi i žuti), koji imaju na raspolaganju i pit stop s brojem autića. 

Mali trkači počinju na startu, označenom s natpisom start/finish, za vrijeme utrke voze se i ispod reklamnog natpisa Porsche. Savršena autostaza u nježnim i istovremeno punim bojama osvojiti će svu djecu i obogatiti svaku sobu, stvara ugodnu i veselu atmosferu. Zahvaljujući originalnom dizajnu i najvišoj njemačkoj kvalitetu u vašoj obitelji ostati će još dugi niz godina i zabavljati i buduće generacije. Prednost je mogućnost proširenja staze s drugim dodacima, zato može rasti zajedno s djecom.

Vrhunski dizajn i detaljno dorađeni elementi potiču razvoj mašte i kreativnosti te u njima bude zdravu dječju radoznalost. Braća i sestre te prijatelji zajedno će se zabavljati za vrijeme igre trkača, za vrijeme gradnje staze poboljšati će finu motoriku i tehničko izražavanje te otkrivaju nove mogućnosti za igru. Za vrijeme sastavljanja djeca će poboljšati finu motoriku, logično razmišljanje i pridobiti samopouzdanje. Glatka površina pažljivo obrađenog drva i korištene zdravlju neškodljive boje jamče djeci sigurnost za vrijeme igre.

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi moderne drvene igračke, koje savršeno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije. 

Karakteristike

  • autostaza od bukovog drva
  • 53-dijelni set 
  • dužina staze 600 cm
  • 3 trkača autića Porsche
  • vrhunska njemačka kvaliteta marke Eichhorn
  • igračka za više generacija
  • za svestrani razvoj dječaka i djevojčica
  • ispunjava stroge norme i kriterije EU
  • primjerno od 3. godine starosti
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Dimenzije pakiranja13*44*34 cm
Ukupna dužina650 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,58 kg
Bilješka100% FSC recycled
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.