Dodatni trkači autić za fleksibilnu autostazu FleXtrem Discovery Set Smoby s izmjenjivom karoserijom od 4 godine

Opis proizvoda

Vole li se vaša djeca igrati trkača? Elektronički trkači autić izvrstan je dodatak za autostaze FleXtrem Discovery, francuskog proizvođača Smoby. Sportski autić, divne žute boje, može se pohvaliti originalnim dizajnom. Također se može kretati stazom i s prednjim dijelom prema dole, za vrijeme vožnje svijetli s prednjim i stražnjim svjetlom, tako da se djeca mogu s njim igrati i po mraku. Radi na 3 baterije tipa AAA, koje su priložene u setu. Kvalitetni autić proizveden je od nježno, a istovremeno čvrste plastike, tako da će se dijete zabavljati godinama. Karoserija se može mijenjati - ako već imate autić iz te linije, možete karoseriju jednostavno zamijeniti (zamjenske karoserije nisu dio seta).

Uz igru autićima razvija se i djetetova fina motorika, spretnost pokreta te logično i prostorno razmišljanje. Dodaci za autostaze FleXtrem proširuju mogućnosti igre, djeca mogu uključiti svoju kreativnost i maštu za vrijeme slaganja različitih automobilskih utrka. Igra gradnje i utrkivanja pomaže djeci približiti se svijetu odraslih, zabavljaju se za vrijeme utrka, a prilikom gradnje kvalitetnih staza za svoje autiće istovremeno uče osloniti se na sebe. Prilikom igre s prijateljima i vršnjacima djevojčice i dječaci proširit će i svoj fond riječi, poboljšati komunikacijske vještine i naučiti sudjelovati u grupnim projektima. U našoj ponudi naći ćete i druge autiće za autostaze FleXtrem, koji će djeci osigurati još više uzbudljivih dogodovština!

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije10*8*7 cm
Dimenzije pakiranja12*9*8 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojažuta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.