Dodatni autić kamion za fleksibilnu autostazu FleXtrem Discovery Set Smoby s izmjenjivom karoserijom od 4 godine

Opis proizvoda

Priredite iznenađenje svojoj djeci s elektroničkim kamionom, koji je izvrstan dodatak za autostaze FleXtrem Discovery, francuskog proizvođača Smoby. Moderni plavi autić može se pohvaliti originalnim dizajnom. Također se može kretati stazom i s prednjim dijelom prema dole, za vrijeme vožnje svijetli s prednjim i stražnjim svjetlom, tako da se djeca mogu s njim igrati i po mraku. Radi na 3 baterije tipa AAA, koje su priložene u setu. Kvalitetni autić proizveden je od nježno, a istovremeno čvrste plastike, tako da će se dijete zabavljati godinama. Karoserija se može mijenjati - ako već imate autić iz te linije, možete karoseriju jednostavno zamijeniti (zamjenske karoserije nisu dio seta).

Uz igru autićima razvija se i djetetova fina motorika, spretnost pokreta te logično i prostorno razmišljanje. Dodaci za autostaze FleXtrem proširuju mogućnosti igre, djeca mogu uključiti svoju kreativnost i maštu za vrijeme slaganja različitih automobilskih utrka. Igra gradnje i utrkivanja pomaže djeci približiti se svijetu odraslih, zabavljaju se za vrijeme utrka, a prilikom gradnje kvalitetnih staza za svoje autiće istovremeno uče osloniti se na sebe. Prilikom igre s prijateljima i vršnjacima djevojčice i dječaci proširit će i svoj fond riječi, poboljšati komunikacijske vještine i naučiti sudjelovati u grupnim projektima. U našoj ponudi naći ćete i druge autiće za autostaze FleXtrem, koji će djeci osigurati još više uzbudljivih dogodovština!

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije10*8*7 cm
Dimenzije pakiranja12*9*8 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 included
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.