Autić na daljinsko upravljanje RC Minnie Roadster Jada ružičasti dužine 19 cm

Opis proizvoda

Autić na daljinsko upravljanje RC Minnie Roadster prekrasne ružičaste boje razveseliti će svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Moderan autić s figuricom vozačice Minnie Mouse radi na daljinsko upravljanje, pomiče se naprijed te se pomicanjem unatrag okreće u stranu. Daljinski radi na frekvenciji od 2,4 GHz, a autić doseže maksimalnu brzinu od 2,5 km/h. Ukupna dužina autića je 19 cm, proizveden je od čvrste i izdržljive plastike. 

Bajkoviti kabriolet predstavlja izvrsnu prvu igračku na daljinsko upravljanje, s kojom će djeca okušati svoje vještine i preciznost pri upravljanju autićem. S njim će poboljšati svoju finu motoriku i naučiti procjenjivati udaljenost. Pri izbjegavanju prepreka razvijati će i svoju logiku. Figurica Disneyeve Minnie izmamiti će osmijeh na lica, vaša će djeca autić voziti s veseljem, istovremeno će poticati njihov razvoj kreativnosti i mašte. Autić radi na 2 baterija 1,5 V R03 i 3x 1,5V R6 (nisu dio seta).

Marka Jada spada među vrhunske proizvođače licenciranih i precizno dorađenih figurica, odljevaka kolekcionarskih predmeta i autića s daljinskim upravljanjem. Bogata ponuda igračaka sjedinjuje visoku kvalitetu i osjećaj za detalje, zato su igračke primjerene za djecu svih dobi. Proizvodi su testirani i ispunjavaju stroge sigurnosne standarde. Proizvođač Jada pri razvoju igračaka sudjeluje s najvećih svjetskim markama na području zabave, igračke će razveseliti obožavatelja filmova i stripova. 

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
Ukupna dužina19 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,8 kg
VrstaBattery (not included): 2x 1,5V R03 + 3x 1,5V R6
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.