Autić na daljinsko upravljanje Marvel RC Black Panther Lykan 1:16 Jada crni dužine 29 cm od 6 god

Opis proizvoda

Autić na daljinsko upravljanje RC Black Panther prekrasne crne boje razveseliti će svu djecu, prvenstveno dječake od 6. godine starosti. Realističan RC model nastao je nadahnut autom Lykan Hypersport, dorađen dizajn s licencom studija Marvel razveseliti će sve ljubitelje filma Black Panther. Praktično 2-kanalno daljinsko upravljanje radi na frekvenciji od 2,4 GHz, a autić se može pomicati naprijed, natrag i lijevo, desno. Maksimalna brzina autića doseže do 9 km/h, opremljen je tehnologijom USB punjena, dio paketa su i baterije za daljinski. 

Precizno dorađeni detalji na autiću, s logom kralja Wakande na krovu, djeci će priuštiti prekrasne doživljaje pri svakodnevnoj zabavi. Ukupna dužina modela u mjerilu 1:16 iznosi 29 cm, proizveden je od čvrste i izdržljive plastike. Ljubitelji filma Avengers okušati će svoje vještine i preciznost pri upravljanju autićem. S njim će poboljšati svoju finu motoriku i naučiti procjenjivati udaljenost. Pri izbjegavanju prepreka razvijati će i svoju logiku. Futuristički izgled i prekrasan dizajn autića kod djece potiču razvoj mašte i kreativnosti. 

Marka Jada spada među vrhunske proizvođače licenciranih i precizno dorađenih figurica, odljevaka kolekcionarskih predmeta i autića s daljinskim upravljanjem. Bogata ponuda igračaka sjedinjuje visoku kvalitetu i osjećaj za detalje, zato su igračke primjerene za djecu svih dobi. Proizvodi su testirani i ispunjavaju stroge sigurnosne standarde. Proizvođač Jada pri razvoju igračaka sudjeluje s najvećih svjetskim markama na području zabave, igračke će razveseliti obožavatelja filmova i stripova. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
Ukupna dužina29 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,81 kg
VrstaBattery included: 2x 1,5V R6 + 3,7V 360mAh-Li-Ion
Bojacrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.